Dolar $
32.6
%0.22 0.07
Euro €
34.84
%0.26 0.09
Sterlin £
40.59
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
4081.63
%0.35 14.14
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Çarşamba 18 Mayıs 2022 16:59

EMLAK SEKTÖRÜNÜN KALBİ PROPERTY EXPO'DA ATTI

Property Expo ve IP Proje Pazarlama işbirliği ile düzenlenen Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali, 14 Mayıs Cumartesi günü Riva'daki "Düşler Vadisi"nde gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı 7 binden fazla gayrimenkul profesyonelinin katılığı festivalde misafirler birbirinden güzel sokak lezzetlerini tatma imkanı buldular. Havuz başında yer alan Dj kabininde çalan popüler müziklerle açık havanın tadını çıkaran konuklar, jonglörlerin gerçekleştirdikleri şovlar ve bando performansıyla da doyumsuz bir gün yaşadılar.

Emlak sektörünün kalbi Property Expo'da attı

Property Expo ve IP Proje Pazarlama tarafından düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Festivali, 14 Mayıs Cumartesi günü Düşler Vadisi Riva’da gerçekleşti. 7 binden fazla yerli ve pek çok farklı milletten yabancı gayrimenkul profesyonelinin katılığı festival hem katılımcı sayısı hem de katılımcı profili nedeniyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Emlak brokerlerı, acentalar, aracı kurumlar, hukuk büroları, proje pazarlama şirketleri, ajanslar, geliştirici firmalar, expertiz şirketleri gibi yabancıya gayrimenkul satışı ile ilgili tüm sektörel firmaların katılığı festivalde, katılımcılar hem profesyonel ağlarını genişletme imkanı bulurken hem de keyifli saatler geçirdiler.

Haşim Süngü: “Bir hayalimi daha gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyorum”

Property Expo ve IP Proje Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü yaptığı konuşmada, “15 yıl önce gayrimenkul sektörüne girerken üç hayalim vardı. Birincisi yabancı yatırımcıları bir araya getirmekti. Bu hayalimi 2014 yılında Raffles ve Shangri La Otellerinde düzenlemiş olduğumuz “Uluslararası Yatırım Zirvesi” ile 1 trilyon dolarlık sermaye sahiplerini ve fonları bir araya getirerek gerçekleştirdik. İkinci hayalim İstanbul’daki bütün projeleri bir çatı altında toplamaktı. Bunu da geçen yıl Property Expo’yu kurarak gerçekleştirmiş olduk. Üçüncü hayalim ise yabancıya satışla ilgili Türkiye’deki tüm gayrimenkul profesyonellerini bir araya getirmekti. Bugün sizlere bakınca bunu da başarmış olmanın sevincini yaşıyorum” dedi. Süngü ayrıca Uluslararası Gayrimenkul Festivali’ni her sene düzenleyerek gelenekselleştireceklerini de sözlerine ekledi.

Hakan Yılmaz: “Düşler Vadisi, köprüye sadece 5 dakikalık mesafede yer almakta”

Festivalde söz alan Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ise “Düşler Vadisi Riva”daki projelerinde misafirleri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “Projemiz üçüncü köprüye sadece 5 dakikalık mesafede yer almakta ve iki havalimanına da 25 dakika uzaklıkta. İnsanlar genellikle Riva’yı çok uzak bir bölge olarak konumlandırıyorlardı. Bugün buraya gelmekle İstanbul’a ne kadar yakın olduğumuzu da görmüş olduk. Biraz sizlere projenin genelinden bahsetmek istiyorum.  Düşler Vadisi Riva, 1150 dönüm üstüne kurulu ve 210 dönümü projemize ait olan özel bir orman arazimiz var. Onun yanında ise 70 dönüm halka açık park alanı yer almakta. Parkın içinde de 10 bin metrekarelik Karadeniz suyuyla doldurulmuş biyolojik bir göletimiz bulunmakta ve orada da sörf ve kano yarışları yapılabilmekte”.

Türkiye’nin Gayrimenkul Yatırım Üssü “Property Expo”

Haşim Süngü tarafından 2021 yılında kurulan  “Property Expo”, dünyanın dört bir yanından gayrimenkul yatırımcılarını aynı alanda ağırlayarak onlarca projeyi kısa bir süre için tanıma ve satın alma fırsatı sunuyor. Vadi İstanbul’a yürüyüş mesafesinde yer alan ve yılın 365 günü açık olan alan, yerli ve yabancı misafirlerine  “Gayrimenkul Yatırım Merkez Üssü” olarak hizmet veriyor. Property Expo’da 40’a yakın markalı konut projesi incelenebiliyor ve satın alımın gerçekleşmesi durumunda tüm süreçler buradan tek elden yönetilebiliyor. Property Expo’da ayrıca yatırım ve hukuk danışmanlığı, mimari tasarım, mülk yönetimi, bankacılık, arazi satışı gibi gayrimenkulle ilgili tüm hizmetler aynı çatı altında sunuluyor.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR