Dolar $
32.28
%-0.07 -0.02
Euro €
34.82
%-0.13 -0.04
Sterlin £
40.53
%-0.18 -0.07
Çeyrek Altın
3969.43
%0.27 10.61
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Çarşamba 13 Aralık 2023 15:27

"12. TÜYİD YATIRIMCI İLİŞKİLERİ ZİRVESİ" İŞ DÜNYASINI BULUŞTURDU

Yatırımcı İlişkileri Derneğince (TÜYİD) bu yıl, "Yatırımcı İlişkilerinde Dönüşen Trendler" ana temasıyla gerçekleştirilen "12. TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi", iş dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı.

"12. TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi" iş dünyasını buluşturdu

TÜYİD'den yapılan açıklamaya göre, "CEO Gözüyle", "Dönüşen Sürdürülebilirlik Standartları", "Dijital Yatırımcı İlişkileri" ve "Dönüşen Yatırımcı Profili" başlıklı oturumlarla değişen yatırımcı ilişkileri trendleri ele alındı.

"CEO Gözüyle" ve "Dönüşen Sürdürülebilirlik Standartları" oturumlarının ardından gerçekleştirilen "Dijital Yatırımcı İlişkileri" oturumuna, BNY Mellon Yatırımcı Çözümleri & EMEA Yatırımcı İlişkileri Danışmanlığı Müdürü Laura Riley, wtv CEO'su James Brown ve Closir Kurucu Ortağı Michael Chojnacki katıldı. Katılımcıların dijital bağlantısı ile gerçekleştirilen oturumda, teknolojinin ve dijitalleşmenin yatırımcı ilişkilerine etkileri uzman görüşleriyle tartışıldı.

Zirvenin "Dönüşen Yatırımcı Profili" temalı son oturumuna ise ICBC Yatırım Araştırma Direktörü Burak İşyar, İstanbul Portföy'ün Fon Yöneticisi Ebru Göktan, S&P Global Market Intelligence Pay Sahipliği Direktörü Frederik Frank, Tera Yatırım Kurumsal Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülhan Ovalıoğlu katıldı.

Açıklamaya göre, S&P Global Market Intelligence Pay Sahipliği Direktörü Frank, oturumda yaptığı konuşmada, "Piyasa performanslarını incelediğimizde Türkiye, gelişmekte olan pazarların hepsinden daha hızlı bir gelişme gösteriyor. Özellikle borsada yatırımcı ilgisinin ve piyasaya dönme eyleminin devam ettiğini söyleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Yatırımcı ilişkilerinde gelecek trendlerinin ele alındığı zirvede, sanatçı, tasarımcı ve eğitmen Bager Akbay da bir konuşma yaptı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR