Dolar $
32.38
%-0.29 -0.09
Euro €
34.73
%0.01 0
Sterlin £
40.57
%-0.12 -0.04
Çeyrek Altın
3927.71
%-1.45 -57
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Sigorta Cumartesi 10 Şubat 2024 09:43

AKSİGORTA'NIN E-KASKO'SUNA İNOVASYON ÖZEL ÖDÜLÜ

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, Türkiye'nin ilk müşteri deneyimi ödül programı olan 6. CX Awards Türkiye'de 'İnovasyon Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Aksigorta'nın E-Kasko'suna İnovasyon Özel Ödülü

Dijital dönüşümden aldığı güçle müşteri odaklı sigortacılık deneyimi sunan Aksigorta, Türkiye’de bir ilk olarak elektrikli araçlara özel olarak tasarladığı e-kasko ile Nice Medya tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödül programı olan 6. CX Awards Türkiye’de En İyi Dijital Müşteri Deneyimi kategorisinde ‘İnovasyon Özel Ödülü’ne layık görüldü. 

Ödüllü e-kasko ile Aksigortalılar, yanlış şarj dolumu, aracın tamir olacağı servise mesafe sınırsız çekim, şarj ekipmanlarının çalınması, pil güvencesi ve şarj bitimine karşı destek gibi sadece e -kasko’da bulunan pek çok teminat seçeneğine de sahip oluyor. Aynı zamanda Aksigorta müşterileri Eşarj hizmetinde %10 indirim avantajı da elde edecek. Elektrikli araç kullanıcılarının en büyük kabuslarından biri olan şarj bitmesiyle yolda kalma sorununa da bu poliçe içerisinde güvence tanımlandı. Kullanıcıların bu tedirginliğini e-kasko ile ortadan kaldıran Aksigorta, aracın sürüş esnasında şarjının bitmesi durumunda İstanbul ili özelinde yerinde şarj hizmeti sağlıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR