Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Otomotiv Salı 22 Ağustos 2023 14:59

AKÜ HİZMETİ GENİŞLEDİ

İnci Akü'nün akü satış ve yerinde değişim hizmeti Akümgelsin 444 5 258 (AKÜ), şimdi ağır vasıtaları da kapsayacak şekilde genişledi. Kullanıma sunulduğundan bu yana yüksek müşteri memnuniyet skorları yakalayan Akümgelsin, yerinde akü değişimi ile sürücülere hızlı bir şekilde tekrar güvenli yolculuk sunuyor.

Akü Hizmeti Genişledi

Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, müşteri odaklı yaklaşımı ile sürücülerin ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamalar sunmaya ve geliştirmeye devam ediyor. İnci Akü’nün binek ve hafif ticari araç sürücülerinin akü ihtiyaçlarını gidererek yola güvenle devam etmelerini sağlayan hizmeti Akümgelsin, artık ağır vasıta araçlar için 7 gün, 24 saat hizmet vermeye başladı. 

Akümgelsin hizmetinden şimdi ağır vasıta araçları için 7/24 yararlanabilecek sürücüler, çağrı merkezi üzerinden, araçlarına uygun olan aküyü öğrenerek güvenilir IVR ödeme yöntemiyle telefondan satın alabiliyor. 444 5 258 (AKÜ) hattıyla ve www.akumgelsin.com.tr üzerinden kolayca ulaşılan Akümgelsin’den tüm binek, hafif ticari ve ağır vasıta araç sürücüleri yararlanabiliyor. Ayrıca yerinde montaj imkânı sunan Akümgelsin sayesinde hem zamandan tasarruf ediyor hem de İnci Akü teknolojisiyle yoluna güvenle devam edebiliyor. 

İnci Akü, Akümgelsin uygulamasını daha fazla ağır vasıta sürücüsüne ulaştırmak için fenomen tır şoförü, YouTube ve sosyal medya içerik üreticisi Tanju Akdoğan ile bir iş birliğine de imza attı. Tanju Akdoğan’ın Akümgelsin ağır vasıta hizmetini deneyimlediği anlar, İnci Akü YouTube sayfasından da izlenebilecek.

Akümgelsin ile 7 gün / 24 saat boyunca ağır vasıta ve filo müşterilerinin her türlü acil akü sorununda yanında olduklarını belirten İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici “Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü olarak, müşterilerimizin her an her yerde yanlarında olma misyonuyla hareket etmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, 2 yıl önce Türkiye'nin neresinde olursa olsun, acil akü ihtiyacı olan ya da aküsünü değiştirmek isteyen binek ve hafif ticari araç kullanıcılarına yerinde hizmet verecek şekilde Akümgelsin 444 5 258 (AKÜ) hizmetimizi devreye almıştık. Kullanıcılarımızın yoğun talep gösterdiği bu hizmetimizin kapsamını şimdi ağır vasıta araçları da kapsayacak şekilde genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Böylece, 7/24 yollarda olan ağır vasıta sürücülerinin de akü değişim ihtiyacı anında yanlarında olacağız. Uzun yolda hem iş gücü kaybının önüne geçen hem de zamandan tasarruf etme fırsatı sunan bu hizmetimizi tüm ağır vasıta araç sürücülerinin denemesini öneriyorum.” diye konuştu.

ABONE OL
Renault Nisan

EN ÇOK OKUNANLAR