Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Salı 07 Mayıs 2024 12:01

ANNELER GÜNÜ KAHVALTISI DANET'LE

1975 yılından bu yana Türkiye'de ve dünya genelinde mutfaklara güvenilir, lezzetli ve kaliteli et ürünleri sunan DANET, Anneler Günü sabahını lezzetlendirmeye hazır. Gelin, annenize enfes DANET ürünleriyle hazırlanmış harika bir kahvaltı hazırlayın, onun sizin için her zaman hazırladığı gibi…

Anneler Günü kahvaltısı DANET'le

1975 yılından bu yana Türkiye'de ve dünya genelinde mutfaklara güvenilir, lezzetli ve kaliteli et ürünleri sunan DANET, Anneler Günü sabahını lezzetlendirmeye hazır. Gelin, annenize enfes DANET ürünleriyle hazırlanmış harika bir kahvaltı hazırlayın, onun sizin için her zaman hazırladığı gibi.

Et ve et ürünleri sektörünün köklü markası DANET, leziz et şarküteri ürünleri ile Anneler Günü şölenine hazır. Anneler Günü'nde, annenizi DANET ürünleriyle hazırlanmış bir kahvaltıyla mutlu edin.

Sucuktan pastırmaya salamdan sosise DANET kahvaltısı

DANET, bu özel günde, geniş ürün yelpazesi ile hazırlayacağınız kahvaltılarla annelerimize olan sevgimizi göstermenin en lezzetli yolunu sunuyor. DANET’in ödüllü ve coğrafi işaretli, glütensiz Afyon sucukları ister sade ister yumurtayla birlikte harika bir seçenek olarak öne çıkıyor. Coğrafi işaretli DANET pastırması ise pastırma sevenler için çok leziz bir başka seçenek iken; Anneler Günü kahvaltısını füme etler, salam, jambon gibi DANET çeşitleri ile zenginleştirmek mümkün.

Lezzetin ötesinde gıda güvenliği var

DANET, geleneksel beslenme alışkanlığımızın en güzel yansıması olan kahvaltı sofralarına sadece lezzetiyle değil, güvenilirliği ve kalitesi ile öne çıkan ürünleriyle konuk oluyor. Afyonkarahisar’daki 10 bin metrekarelik modern tesislerde, uzman veteriner ve gıda mühendislerinin aralıksız denetimi altında üretilen DANET lezzetleri, geleneksel metotların ileri teknoloji ile buluşması sonucu sofralarımıza ulaşıyor. Gıda güvenliği standartlarına ve helal sertifika yönergelerine uygun üretilen DANET lezzetleri her öğünde yanınızda.

Bu Anneler Günü, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bu özel sabahı, DANET ile taçlandırın. Annenize olan sevginizi, ona keyifli ve lezzetli bir başlangıç sunarak gösterin.

DANET ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.danet.com.tr adresi, sipariş vermek için https://online.danet.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

DANET Sosyal Medya Hesapları:

www.facebook.com/DanetLezzeti/

www.instagram.com/danetlezzeti

https://twitter.com/danetlezzeti                                 

https://www.youtube.com/@danetlezzeti

ABONE OL