Dolar $
32.21
%0 0
Euro €
35.01
%0.02 0
Sterlin £
40.9
%-0.12 -0.05
Çeyrek Altın
4142.09
%1.16 46.85
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | SAĞLIK Perşembe 09 Mayıs 2024 22:15

ANNELERE EN ÖZEL HEDİYELER AVON'DAN

Her anınızda yanınızda olan annelerinizin Anneler Günü'nü, Avon'dan birbirinden özel hediye seçenekleri ile unutulmaz kılın. Yılların kolajen kaybını geri kazandırmaya* yardımcı olan Anew ailesi, makyaj ve bakımı bir araya getiren 3'ü 1 Arada Serum Fondöten ile Hydramatic Mat Ruj ve Işıltılı Ruj, çiçek bahçelerinde hissettiren ikonik parfüm, losyon ve deodorant setleri sizleri bekliyor.

Annelere En Özel Hediyeler Avon'dan

Dünyanın önde gelen kozmetik ve güzellik markalarından Avon’un şimdiye kadarki en yüksek PROTINOL™ konsantrasyonuna sahip*** Yeni Anew Power Krem ve Yenilenen Anew Power Serum ikilisini keşfedin. Daha fazla ikili kolajen desteği için tam 10 Kat* daha fazla Protinol™  içeren bu ikili sadece 7 günde daha sıkı, dolgun ve pürüzsüz bir cilt görünümünü** destekliyor.

Cilt bakım rutininde güçleri birleştirin ve 7 günde yılların kolajen kaybını geri kazandırmaya* yardımcı olmak için geliştirilmiş Avon’un şimdiye kadarki en yüksek Protinol™ konsantrasyonuna sahip*** Anew Power Krem ve Serum’u keşfedin. Bu Krem ve Serum ikilisinin Protinol™ gücü, belirgin bir şekilde pürüzsüz bir cilt hissi için cilt  yüzey tabakasının yenilenmesine*** yardımcı oluyor. 

* In-vitro test çalışmalarına dayanmaktadır.

**Tüketici Çalışmasına dayanmaktadır.

***Anew Nemlendirici Kremlerdeki Protinol seviyesine göre 10 kat fazla Protinol içerir. Formüllerdeki Niasinamid, cildin yüzey tabasında bulunan milyonlarca cilt hücresinin yenilenmesine yardımcı olur. In-vitro test çalışmasına dayanmaktadır.

Makyaj ve bakımı bir araya getiren Avon ürünleriyle güzelliklerine güzellik katın…

Günün yoğun temposunda koştururken cildimiz için kullandığımız ürünlerin, hem cildimize bakım yapması hem de kolay uygulanabilmesi büyük bir önem taşıyor. Bu noktada, makyaj ve bakımı birleştiren ürünleriyle öne çıkan Avon, 3’ü 1 Arada Serum Fondöten ile cildinize, Hydramatic Mat Ruj ve Hydramatic Işıltılı Ruj ile dudaklarınıza bakım yaparken aynı zamanda cildinizi koruyor.

Makyaj ve bakımı aynı anda yaparak hayatınızı kolaylaştıran içerdiği %82 oranında cilt bakım bileşenleriyle**** cildin daha nemli görünmesini sağlayan, cildin nem oranını anında %200 artıran ‘3’ü 1 Arada Serum Fondöten’ cildi korumaya yardımcı olurken, çıkarıldıktan sonra bile devam eden nemlendirme özelliğine sahip ortası hyalüronik asit dolgulu ‘Hydramatic Ruj’ yeni bitişi Hydramatic Işıltılı Ruj ile içeriğindeki %50’den fazla nemlendirici ve cilt koruyucu bileşenlerle dudaklarda anında nemlenmiş, dolgun, pürüzsüz görünüm ve uzun süren nemlendirme etkisi sağlıyor.*****

**** Cilt bakım bileşenleri arasında cilt koruyucular, cilt bakım bileşenleri ve nemlendiri maddeler bulunur.

*****100 katılımcıyla yapılan Tüketici Araştırmasına dayanmaktadır. 

Anneler Günü ’nünde sonsuz bağlılığı anımsatan değerli anları ölümsüzleştirin…

İkonik parfümleri, büyüleyici losyon ve deodorantları ile Avon, sahip oldukları kokularla anları unutulmaz kılıyor. 

Zarif neroli tomurcuğu, ışıltılı bergamot ve sıcak sedir ağacı formüllü ile TTA Wonder EDP vücut losyonu ve TTA Wonder EDP parfüm seti adeta çiçek açtırırken, siyah frenk üzümü, Madagaskar vanilyası ve siyah misk kokusu ile Far Away Glamour Vücut losyonu ve Far Away Glamour EDP parfüm seti unutulmaz bir yolcuğa çıkartıyor. Elmas orkide, beyaz şakayık, frezya formülü ile Incandessence Roll-On Antiperspirant deodorant ve Incandessence Kadın EDP parfüm seti duyuları keşfe çıkartırken, romantik neroli, unutulmaz manolya, kalıcı amber TTA The Moment Kadın EDP parfüm ve TTA The Moment vücut losyonu unutulmaz duyguları uyandırıyor. Bahar ve yaz aylarında, çiçeklerin açtığı gibi kendi içindeki canlılığı açığa çıkarmak isteyenleri büyülü bir yolculuğa çıkaran TTA Everlasting Kadın EDP parfüm ve TTA Everlasting vücut losyonuise, badem sütü ve çiçeksi kokularıyla benzersiz bir deneyim sunuyor. Modern, ışıltılı neroli çiçeği ve misklerin sıcak kucaklamasıyla birleşen badem sütü ve çiçeklerinin rahatlatıcı etkisiyle ön plana çıkan TTA Everlasting; gün boyu kalıcılığı****** ile yazın enerjisini teninize taşıyor. Ayrıca, zengin içeriğiyle cildi nemlendirirken, kokusuyla da ruhu besleyen TTA Everlasting vücut losyonu, ciltte uzun süre kalıcı bir tazelik hissi bırakıyor. 

******Test edilmiş ve 8 saate kadar kalıcılığı kanıtlanmıştır.

Avon ile bu Anneler Günü’nü unutulmaz kılın!

Anew Skin Renewal Power Cream Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 334,99 TL

Anew Skin Renewal Power Serum Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:  349,99 TL

Serum Fondöten, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 239,99TL

Hydramatic Mat Ruj, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 159,99TL

Hydramatic Işıltılı Ruj, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 159,99TL

 Incandessence Kadın EDP 30 ml& Roll-On Antiperspirant Deodorant  50 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 210,00 TL

TTA The Moment Kadın EDP  50 ml&Vücut Losyonu 125 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 475,00 TL

TTA Wonder EDP Kadın 50 ml & Vücut Losyonu   125 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:475,00 TL

Far Away Glamour Vücut Losyonu  150 ml&Glamour EDP 30 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 220,00   TL

TTA Everlasting EDP Kadın 50 ml & Vücut Losyonu  125 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 470,00 TL

ABONE OL