Dolar $
32.79
%0.02 0
Euro €
35.16
%0.01 0
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3940
%-0.43 -16.78
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Perakende Cumartesi 25 Mayıs 2024 11:01

AVON'DAN YAZ MEVSİMİNE ÖZEL YENİ SERİ

Avon'un şimdiye kadarki en renkli makyaj serisi Ultra Colourı, influencer Gülnihal Eren @cocobolinho ile deneyimleyin. Rengarenk bir dünya sunan Ultra Colour Ailesi, sınırsız ve etkileyici makyaj seçenekleriyle kendi yaratıcılığınızı keşfetme fırsatı sunuyor.

Avon'dan yaz mevsimine özel yeni seri

Yaz mevsiminin sıcak enerjisini makyajınıza taşıyan Ultra Colour Ailesi, 150 renk tonu ile sınırsız bir hayal gücü sunuyor. Yüksek etkili bitiş sunan, yoğun pigmentli renkleri ve kullanım kolaylığı ile Ultra Colour Ailesi her an her yerde hızlıca makyaj yapma özgürlüğü tanıyor.

Avon’un en çok satan gün boyu kalıcı, akmayan, bulaşmayan ve dağılmayan göz kalemi, cesur tonlarıyla dikkat çekiyor. Asansörlü tasarımı ve ultra ince ucuyla mükemmel bir görünüm sağlayan Glimmerstick Göz Kalemleri, ultra/yoğun pigmentiyle gün boyu etkili bakışlar sunuyor. Glimmerstick Göz Kalemleri’nin tavsiye edilen satış fiyatı 99,99 TL. Far Paletleri Earths, Roses ve Lilacs isimli üç farklı renk seçeneği bulunan Ultra Colour Far Paletleri, her moda ve görünüme uyum sağlıyor. Sadece bir sürüşte yüksek etkili renkler parmak ve fırça yardımıyla dağılma olmadan, rahatça uygulanabiliyor. 

Far paletlerinin tavsiye edilen satış fiyatı: 374,99 TL. Ultra zarif bir görünümle gözlerinizi ortaya çıkarmak için Earths paletinden sıcak tonları, ultra göz alıcı bir görünüm için Roses paletinden koyu pembe ve mürdüm tonları tercih edebilirsiniz. Lilacs paletindeki mat, inci yansımalı, pırıltılı ve metalik tonları kullanarak, ultra yaratıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Ultra rujların tavsiye edilen satış fiyatı 149,99 TL-169,99 TL.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR