Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Perakende Çarşamba 23 Ağustos 2023 08:44

BAD BEAR YATIRIMLARINI YENİ MAĞAZALARA AKTARIYOR!

Modaya yön veren ve özgün tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken Bad Bear, Türkiye'nin dört bir yanında özgür ruhlarla buluşmaya devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında yılın son çeyreğinde mağazacılık ile büyüyecek olan Bad Bear'ın ilk durağı İstanbul Maltepe Park AVM olacak.

Bad Bear Yatırımlarını Yeni Mağazalara Aktarıyor!

Türkiye’deki konsept mağazalarıyla adından söz ettirmeyi başaran Bad Bear, İstanbul Maltepe Park’ta sokak modası severlere farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Kendine özgü perakende mağazacılık konsepti ile sektörün dinamiklerini yeniden belirleyen marka, şirket yatırımlarını yeni mağazalarına aktarırken büyüme yolculuğuna ise hız kesmeden devam ediyor. 

Bad Bear Dünyada bilinen bir Türk markası olma hedefine adım adım yaklaşıyor!

Farklı stillere uygun çarpıcı renkte parçalar sunan Bad Bear; t-shirt, sweatshirt, gömlek, jean, pantolon gibi ürün gruplarında özgür renk ve model seçenekleri sunarken boxer, çorap, şapka ve kemer gibi tamamlayıcı ürünlerle de sokak tarzını yansıtmaya devam ediyor. Yılın son çeyreğinde 3 yeni mağaza açacaklarını ifade eden Bad Bear’ın kurucusu Seyhan Selçuk: ‘Türkiye’de mağaza zincirimize üç yeni mağaza daha eklemek çok gurur verici. Yılın son çeyreğinde, heyecanımızın ve enerjimizin moda severler ile buluştuğunu görmekte ayrı bir mutluluk. Doğanın renkleri, özgür tasarımlar ve birbirinden farklı detaylar ile çok özel bir koleksiyon ortaya çıkarttık. Bad Bear mağazalarının kendine has ruhunu, yeni mağazamız İstanbul Maltepe Park AVM’de, ön plana çıkartmayı istiyoruz. Yurt içi lokasyonlar konusunda gösterdiğimiz seçiciliği, yurt dışında açılacak olan mağazamızın lokasyonu için de aynı şekilde göstermeye dikkat ediyoruz. Türkiye’de yeni mağaza hedefimiz seneyi kapatmadan 3 yeni lokasyondu. Diğer 2 mağazanın da duyurusunu yakın zamanda yapacağız. Bir yandan Avrupa’da açılacak olan ilk mağazamız için de tatlı bir heyecan taşıyoruz. Dünyada bilinen bir Türk markası olma hedefimizde, yolculuğumuza her gün biraz daha büyüyerek devam ediyoruz.’ dedi.

Bad Bear ile Modanın Kuralları Yeniden Yazılıyor

Seni nasıl görmek istedilerse, öyle giyindin. Nasıl davranmanı istedilerse, öyle davrandın. İyi çocuk imajının arkasına saklanıp kendi doğana sırt çevirdin. Şimdi; kendi vahşi doğana, içgüdülerine ve özüne dönüş zamanı. Kötü Çocuk’a ‘’Merhaba’’ demenin, içindeki asi ruhu sahneye çıkarmanın vakti. Çünkü sen; doğasında meydan okumak olan, özgür ruhlu, asi ve çok özel bir parçasın. Meydan okumaya, karakterini yansıtan özgün bir stili ortaya koyarak başla. Şehrin kötü çocukları, orman kanunlarını yeniden yazmak için burada… Kulübe Hoş Geldin! 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR