Dolar $
32.32
%-0.15 -0.05
Euro €
34.88
%0.36 0.12
Sterlin £
40.77
%-0.02 -0.01
Çeyrek Altın
3914.16
%-0.08 -3.05
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 20 Nisan 2024 17:00

BAKAN ÖZHASEKİ'DEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Bakan Özhaseki'den Başkan Büyükkılıç'a hayırlı olsun ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi büyükşehir belediyesi başkanlık makamında ağırladı.

Gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Bakan Özhaseki, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de seçimle birlikte yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

Bakan Özhaseki, bu dönemde de Başkan Büyükkılıç’ın Kayseri halkından bir kez daha güvenoyu aldığını, kendileri için koşturması, çalışması ve gayret etmesi için oy aldığını dile getirerek, işe başlarken ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç ise “İnşallah berekete vesile olursunuz, şeref verdiniz” dedi.

Bakan Özhaseki’nin Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde Vali Gökmen Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı da hazır bulundu.

ABONE OL