Dolar $
32.28
%0.02 0
Euro €
35
%-0.42 -0.14
Sterlin £
40.84
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
4038.28
%0.35 14.08
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Kültür - Sanat - Magazin Perşembe 02 Mayıs 2024 16:16

BAKKAL AMCA MAHMUT TUNCER FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Mahmut Tuncer, Necmi Yapıcı, Mehmet Ali Kaptanlar, Sera Tokdemir, Korhan Herduran, Buse Sinem İren, Bedia Ener, Atilla Olgaç ve Mehmet Ali Erbil'in başrolünü paylaştığı, 3 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak olan 'Bakkal Amca Mahmut Tuncer' filminin galası geçtiğimiz akşam Torun Center Sinemaları'nda yapıldı.

Bakkal Amca Mahmut Tuncer filminin galası yapıldı

Filmin oyuncuları ve ekibi gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Filmin oyuncu kadrosunda olan Mahmut Tuncer, galaya siyah önlük ile gelmesi hakkında “Şimdi diyeceksiniz bu adam neden önlük ile gelmiş? Sportif olsun diye değil, filmin içinde Mahmut Tuncer’in çocukluğunu oynatıyorlar. O da bu yaşta oynatıyorlar. Filmin esprisi bu. Küçüklüğümü de ben oynuyorum. Arkadaşlar montaj yaparken çok eğlenmiş, bizde izlerken eminim eğlenip, güleceğiz. ‘Bakkal Amca’ bir Mahmut Tuncer eseri. Çocuklar bu  şarkıyı dünya sıralamasına taşımışlar. Mahmut Tuncer’in adının geçtiği her yerde üzüntü değil, tebessüm kaplıyor yüzlerini.” dedi. Filmin diğer oyuncusu Necmi Yapıcı ise “Ben senaryoyu okurken çok beğendim. Senaryoyu okuduğumuz anda filmi kafamızda çektik zaten. Ben çok severek kabul ettim. Umarım sinema kazanır.” dedi. 

‘MAHMUT TUNCER’İN SAHNELERİNE ÇOK GÜLDÜM’

Galaya gelenler arasında olan oyuncu Savaş Satış “Biz aynı anda yapımcı Bilal Kalyoncu ile farklı bir film çektik. O da yakında sinemalarda olacak. Bu filmin çekimlerinde ben de yer aldım, izledim bazı sahnelerini. Özellikle Mahmut Tuncer’in sahnelerine çok güldüm. Benim de birkaç projem var. Onları da çok yakında sizler ile paylaşacağım.” dedi. 

ABONE OL