Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Yerel Yönetimler Pazartesi 06 Mayıs 2024 13:02

BAŞKAN AKBULUT: BU DAVRANIŞLARI SİYASETTE GÖRMEK İSTERİZ

​Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret etmesi ve ardından gerçekleşen olumlu görüşmeye dair umut verici açıklamalarda bulundu.

Başkan Akbulut: Bu davranışları siyasette görmek isteriz

Akbulut siyasetteki ayrışma ve kutuplaşmanın yerine yapıcı eleştirilerin ve barış ortamın önemine vurgu yaparak Özel ve Erdoğan'ın gerçekleştirdiği görüşmenin Türkiye siyaseti açısından olumlu bir adım olduğunu söyledi. Siyasette her zaman bu tür davranışlar görmek istediğinin altını çizen Başkan Akbulut yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi'nde görüşmelerini Güzel Parti olarak çok olumlu bulduk. 


"LİDERLERİN BİRBİRİNE DAVRANIŞI SEÇMENİ DE ETKİLİYOR"

 Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da iadeyi ziyaret yapacağını söylemesi siyasetin Türkiye'de biraz daha yumuşamasını sağlayacaktır. Elbette eleştiri yapılabilir keza eleştiri yapılması şarttır. Fakat eleştiri karşı tarafın hatalarını düzeltmesi, hatalarını görmesine vesile olmalıdır. Özellikle eleştirinin dozunu kaçırmamak, halkı galeyana getirmemek gerekir. Hele birbirine hakaret etmek hiç hoş bir davranış değildir. Unutmayalım ki liderler nasıl davranırsa o lidere oy veren vatandaşlarda çevresine  o şekilde davranır. 

"BÜTÜN LİDERLERE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR"

 Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Son 15 yıldır siyasi görüşü sebebiyle kardeşler birbirine düşman oluyor, komşular birbiri ile konuşmuyor, selam dahi vermiyor. Bu siyaset vatandaşların arasındaki kutuplaşmayı giderek arttırıyordu. Türkiye'deki bütün liderler davranışlarına, ağzından çıkan her kelimeye çok dikkat etmeleri gerekiyor. Unutmayalım ki  bütün siyasi liderlere çok iş düşüyor. Amaç Türkiye'ye hizmet etmek, vatandaşın refah seviyesini yükseltmek. Bu halkın huzur içinde saygı ve sevgi içerisinde yaşaması bizlerin en büyük arzusudur"dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR