Dolar $
32.21
%-0.24 -0.08
Euro €
35.07
%0.36 0.12
Sterlin £
40.88
%0.45 0.18
Çeyrek Altın
4040.92
%1.44 56.7
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Çarşamba 01 Mayıs 2024 00:00

BAŞKAN ÜNLÜCE'DEN İLÇELERE ZİYARET TURU

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çifteler, Sivrihisar ve Beylikova'yı ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları, ilçe örgütleri ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Ünlüce'den ilçelere ziyaret turu

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ilçe ziyaretleri kapsamında Çifteler, Sivrihisar ve Beylikova’da bir dizi ziyaret turu gerçekleştirdi.

Başkan Ünlüce ilk olarak Çifteler'de CHP Çifteler İlçe Başkanı Şükrü Keser ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi. Ziyaret sonrası esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek Çifteler Belediyesi’ne geçti. Başkan Zehra Konakcı ile makamında görüşen Ünlüce, gösterdiği seçim başarısından dolayı Konakcı’yı kutladı. Ünlüce, “Seçim öncesi ilk ziyaretimi Çifteler’e yapmıştım. Başkan olduktan sonra da ilk geldiğim yer yine Çifteler oldu. Halkımız yapılan hizmete çok önem veriyor. Vatandaş hizmetin değerini biliyor. Seçimi kadınlar kazandı.” dedi.

Başkan Ünlüce'nin ikinci durağı ise Sivrihisar ilçesi oldu. İlk olarak CHP Sivrihisar İlçe Başkanı Faruk Ertaş, yönetim kurulu ve partililerle bir arayan gelen Ünlüce, “Tüm Sivrihisar halkına teşekkür etmek istiyorum. Çünkü daha önce gösterilmemiş bir teveccüh gösterdiniz. Sivrihisar’da büyük bir umut yeşerdi. Sokak her zaman doğruyu söyler. Ben her geldiğim de onu hissettim” diye konuştu.

Ünlüce daha sonra Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından belediye binasının giriş katında bulunan sanat atölyelerine geçen Ünlüce, kursiyer kadınlar ve eğitmenlerle bir araya geldi.

Başkan Ünlüce ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz, ziyaret turunun son durağında Beylikova ilçesinde CHP Beylikova İlçe Başkanlığı ve Beylikova Belediyesi’ni ziyaret etti.

Burada ilk olarak CHP Beylikova İlçe Başkanı Yusuf Baykara ve partililerle bir araya gelen Ünlüce, ilçe örgütünü seçim başarısı dolayısıyla kutladı. Ünlüce daha sonra Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak’ı belediye binasında ziyaret etti.

ABONE OL