BEYAZ GROUP YENİ PROJEYE START VERDİ
Beyaz Group İnşaat, yeni projesi Finance Center için çalışmalara başladığını açıkladı. Büyükçekmece Mimaroba'da E-5 karayolu üzerinde konumlanan proje, finans ve danışmanlık ofislerinden teknoloji şirketlerine kadar pek çok iş kolunu aynı çatı altında toplayacak yeni nesil bir iş ve yaşam alanı olarak tasarlandı.

Beyaz Group İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Emrah Beyaz, projede hafriyat sürecinin başladığını ve tamamlanma tarihini 2027 Haziran olarak planladıklarını belirterek, “Şirketimiz, Büyükçekmece’de en çok kentsel dönüşüm projesi yürüten firmalar arasında yer alıyor. Bölgeye değer katan birçok projeye imza attık. Finance Center ile bu kez ticari tarafta görünürlük ve erişilebilirlik sunan stratejik bir merkez için kazmayı vurduk” dedi.
Projenin mimari özelliklerine ilişkin bilgi veren Beyaz Group İnşaat Eş Başkanı Samet Beyaz ise güneş panellerinin sağladığı enerji tasarrufuna dikkat çekerek, “Projemiz, finans ve danışmanlık ofislerinden avukatlık bürolarına, teknoloji şirketlerinden kurumsal eğitim merkezlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Çatıya ve cephelere yerleştirilen güneş panelleriyle ortak alanların enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılıyoruz. Bu da daha düşük aidat ve işletme gideri avantajı sağlıyor” ifadelerini kullandı.
Toplam 25 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Finance Center, iki bloklu ve yatay mimaride tasarlandı. Proje; iki otopark katı, bir ticari alan katı ve yedi ofis katı olmak üzere 13 ticari ünite ve 98 ofisten oluşuyor. 47 ila 222 metrekare arasında değişen modüler ofis seçenekleri sunan proje, geniş cam cepheleri ve A+ ofis standartlarıyla dikkat çekiyor.