Dolar $
32.27
%-0 -0
Euro €
34.99
%-0.42 -0.15
Sterlin £
40.89
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
4052.21
%0.7 27.85
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Mobilya - Dekorasyon Cuma 03 Mayıs 2024 17:02

BİLLİONAİRE FURNİTURE 3. MAĞAZASINI AÇTI

Skyland Hom İnteria Design Store içinde yapılan açılış, iş ve cemiyet dünyasından seçkin isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Billionaire Furniture 3. mağazasını açtı

Hostingini Arzu Kalaylı Pr’ın yaptığı, Catering Barleybrasserie ve DJ performansı ile açılışa gelen konuklar eğlenceli vakit geçirip, sosyal medya hesaplarından da bol bol fotoğraf paylaştılar. Davete katılanlar arasında Meltem Demir, Elif Akyazıcı Girgin, Zerrin   Menteşeoğlu, Eylem Öner , OyaAnlar Onat, Arzu Özal, Melda Aksu, Ebru Akyüz, Nuray Fenercioğlu, Gülşah Çınar, Şebnem Akman Balta, Emre Yılmaz, Ayşegül Kayabay katıldı.

 

“İTALYAN MOBİLYASI KALİTESİNDEYİZ”

Billionaire Furniture’un Kurucusu İç Mimar Merve Aycan, “İtalyan mobilyası kalitesindeyiz ancak maliyetlerimiz İtalya’ya göre düşük. Bunun yanı sıra müşteri memnuniyetimiz oldukça iyi. Mimari ve üretim ekibimiz çok profesyonel. Fabrikamızda sadece kendi projelerimizi üretiyoruz. Ayrıca müşterilerimizi montajdan önce ülkemize davet ediyoruz. Üretimi yapılan tüm ürünleri fabrikamızda kurulup bitmiş şekilde görüyorlar. Tüm bu nedenlerle dünyanın her yerinden müşterilerimiz var” diye konuştu.

 

DÜNYANIN HER YERİNDEN TALEP VAR

İstanbul ve Bodrum’da kendi şubelerinin yaz, kış hizmet verdiğini dile getiren Aycan, bunların dışında Bakü, Doha, Dubai, Stockholm’de partner firmalarının bulunduğunu ve o markaların tüm projelerini kendilerinin ürettiklerini kaydetti. Aycan’ın verdiğini bilgilere göre gelen talepler, Katar, Sudan, Dubai, Kuzey Irak, Azerbaycan, Kazakistan, Nijerya, Moskova, Romanya, Rusya, İsviçre, İsveç, ABD, Fransa, Almanya ağırlıklı.

 

ANAHTAR TESLİM PROJE

Billionaire Furniture tarafından tasarlanan evlerde özgünlüğü ön planda tuttuklarını belirten İç Mimar Merve Aycan, “Ev sahibinin öncelikli ihtiyaçlarını evin tarzı ile harmanlayıp kişiye ve bölgenin coğrafyasına özel projeler tasarlıyoruz. Bu nedenle yaptığımız hiçbir ev birbirine benzemiyor. Özellikle anahtar teslim projelerimiz çok ilgi görüyor. Müşterilerimizin beklentileriyle markamızın tarzını ve tasarımlarını harmanlayarak A’dan Z’ye eksiksiz bir teslim gerçekleştiriyoruz. Karşılaştığımız memnuniyet ve mutluluk bu işi yapmamızdaki motivasyonu sağlıyor” ifadelerini kullandı.

ABONE OL