Dolar $
32.41
%-0.2 -0.06
Euro €
34.77
%0.1 0.03
Sterlin £
40.61
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
3968.84
%-0.42 -16.36
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Çarşamba 22 Kasım 2023 13:36

"CAFE D'S DAMAT" MARKASINI HAYATA GEÇİRDİ

D'S damat, "Cafe D'S damat" markasını tüketici ile buluşturdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vadistanbul mağazasında ilk kez misafirlerini ağırlamaya başlayan Cafe D'S damat, sıcak ve şık atmosferi ile ayrıcalıklı müşterilerini anın tadını çıkarmaya davet ediyor.

"Cafe D'S damat" markasını hayata geçirdi

Cafe D'S damat, özenle hazırlanan aromalı filtre kahve çeşitleri ve kruvasandan protein barlara zengin bir yelpazeye sahip sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıkları ile iddiasını ortaya koyuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Orakçıoğlu, modadaki köklü tecrübelerinin etkisiyle deneyim mağazacılığı yolculuklarında trendleri belirleyen Cafe D'S damat ile müşterilere benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Moda kültüründe bir süredir yaşanan köklü değişimde, değişen tüketici davranışlarını iyi okumak gerekli. Artık herkes daha çok ürün ve hizmeti bir arada bulma, farklı deneyimler yaşamaya ve yenilenmeye çok açık. Farklılaşan bu deneyim beklentisi, alışveriş tercihini fiziki mağazadan yana kullanan müşterilerimizi çok iyi bir değer önermesi sunmak üzere bizi yeni çözüm arayışlarına yöneltiyor.

Bu çerçevede benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmak için mağazalarımızı deneyim merkezi olarak kurguluyoruz. Mekan tasarımlarımız da artık koleksiyonlarımız için 'arka plan' olmaktan çıkarak birer tecrübe alanına dönüşüyor. Cafe D'S damat, bu yaklaşımın en yeni manifestosu. Müşterilerimizin kendilerini çok özel hissedeceği yeni kahve destinasyonu Cafe D'S damat konseptini tüm D'S damat mağazalarımızda hissettirmeye odaklıyız."


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR