Dolar $
32.36
%-0.37 -0.12
Euro €
34.6
%-0.65 -0.22
Sterlin £
40.55
%-0.37 -0.15
Çeyrek Altın
3910.36
%-0.56 -21.7
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Pazar 24 Eylül 2023 16:15

COUNTRY AKIMININ KELEBEK YANSIMASI: GRANT

Tasarımın temsilcisi Kelebek Mobilya, Grant Koleksiyonu'yla yaşam alanlarına ayrı bir tarz katıyor

Country Akımının Kelebek Yansıması: Grant

Eşsiz ve sıradışı tasarımlarıyla mobilya sektörüne öncülük eden Kelebek Mobilya, sonbaharın sade ve özgün renk detaylarıyla modern rustik stili Grant Koleksiyonu’nunda bir araya getiriyor. Modern ve klasik tarzın buluşma noktası Grant Koleksiyonu, evlere benzersiz bir atmosfer katıyor. Fonksiyonelliğin ön plana çıktığı koleksiyon, özenli işçiliğiyle göze çarpıyor. Global tasarım vizyonuyla dünya trendlerini ürünlerine yansıtan Kelebek Mobilya, Grant Koleksiyonu’na özel hazırladığı renk ve doku kombinasyonunu iddialı bir şekilde sunuyor.

Yemek Odalarında Grant Etkisi

Yeni stil arayışlarına cevap veren Grant Yemek Odası Takımı, kontrast renk tonlarıyla yemek odalarını yeniden tasarlama deneyimi sunuyor. Estetiğin ve konforun bir araya geldiği Grant Yemek Odası Takımı, sandalyelerindeki bordo ve siyah renginin zıt uyumuyla evlere yeni bir hava katıyor. Masif ahşaptan üretilen Grant Bench, özel sünger yapısıyla da konforu maksimum seviyeye çıkarıyor. Yemekte keyifli dakikalar yaşatacak Grant Yemek Odası Takımı, üç farklı masa seçeneğiyle hem büyük hem küçük evlerde yer almaya hazırlanıyor. Siyah kulp detaylarıyla süslenen Grant Konsol, geniş depolama alanı sunuyor. Konsol üzerinde kullanılan Grant Ayna, yaşam alanlarında ferah bir görünüm sağlıyor. Görsel açıdan etkiliyici tasarıma sahip olan Grant Yemek Odası Takımı, pratik kullanımı ve kolay temizlik imkanıyla da evlerdeki yerini almaya hazırlanıyor.

Salonlar Grant TV Ünitesiyle Yeniliğe Kanatlanıyor

Televizyon izlemeyi keyifli hale getiren Grant TV Ünitesi, eşsiz renk tonlarıyla her tarzda salona uyum sağlıyor. TV Ünitesi üzerinde kullanılan açık raf detayı, dekor ürünlerini açık atmosferde sergileme fırsatı sunuyor. Ayrı ayrı modül olarak tasarlanan TV Ünitesi, kişiselleştirme özelliğiyle dar alanlara da uygun çözümler getiriyor. Pratik ve kolay temizleme özelliğine sahip ürün, üst modüllerini kitaplık olarak kullanma imkanı sağlıyor. Bu koleksiyona özel üretilen Grant Orta sehpa, TV ünitesinin tamamlayıcı parçası olarak yer alıyor. 

Grant Koleksiyonuyla Yeni Aksesuarlar Kelebek Dekor’da 

Yaşam alanlarına güzellik katan dekor ürünleri, Kelebek Mobilya tarafından Grant Koleksiyonu’yla satışa sunuluyor. Her zevke özel tasarlanan koleksiyon, vazodan dekoratif kaseye, lambaderden muma, aydınlatmadan halıya kadar birçok eşsiz ürünü bünyesinde barındırıyor. Farklı tasarımlarıyla ön plana çıkan Grant Vazoları, sıra dışı renk kombinasyonlarıyla evlere sade şıklık katıyor. 2023 yılı Pantone Renk Enstitüsü tarafından en popüler renk olarak seçilen Viva Magenta’nın hakim olduğu aydınlatma ve lambader beğeniye sunuluyor. Evlerin vazgeçilmez parçası olan halılar, Grant Koleksiyona özel doku ve renkleriyle koleksiyonda yerini alıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR