Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
FİNANS Pazartesi 08 Temmuz 2019 10:53

'CREDİT 3D' İLE ADİL KREDİ

"Tüketici kredi profiline 3 boyutlu bir bakış" mottosuyla yola çıkan Credit 3D sistemi, pazardaki en kapsamlı ve yenilikçi kredi çözümlerini sunarken, mevcut kredi skor tahminlerinin de kesinliğini arttırıyor.

'Credit 3D' ile adil kredi

Dünya’nın lider bilgi hizmetleri şirketi Experian’ın verileri anlamlı iç görüye dönüştürme yeteneği ve yapay zekâ tekniklerinin gücüyle oluşturduğu Credit 3D iş modeli, müşterilerine kredi süreçlerinde çok boyutlu ve güvenilir bir bakış açısı sunuyor. Veri bilimi, ileri analitik modelleme ve makine öğrenmesi araçlarının gücüyle inşa edilen Credit 3D, kredi veren kurumların daha isabetli kredi kararları almasını sağlarken, son tüketiciye de kredi sürecinde daha adil ve minimum riskli çözümler sunuyor.

Experian tarafından geliştirilen ve kredi sağlayıcılarının işini kolaylaştıran Credit 3D ile kredi kullanıcılarının mali sağlığının çok boyutlu görüntüsünü almak mümkün oluyor. Uygulama, tüketicinin kredi bilgilerini tek bir noktada sunduğu gibi, kişinin mali davranışlarının görüntüsünü de kullanıcısına iletiyor.

Credit 3D ile daha şeffaf ve kişiselleştirilmiş bir müşteri deneyimi

Credit 3D ile tüketicilerinin finansal güçlerini iyi kavrayarak daha bilinci ve kesin sonuca dayalı kredi kararları alabilen kredi sağlayıcılar, tüketicilere daha adil çözümler sunabiliyor. Kredi kararlarının minimum hata ile hızlı bir şekilde alınmasını sağlayan Credit 3D, kredi veren kurumlara maksimum kazanç ve düşük bilanço masrafları vaat ediyor. Müşterilerinin alım güçlerini maksimum yetkinlikle analiz eden bu sistem, müşterilerini doğru zamanda doğru ürünle buluşturabiliyor. Böylece kredi veren kurumların daha güvenli kararlar verebilmelerini sağlıyor. Son tüketicinin risk tercihleri ve davranışlarının doğru saptanması ile şeffaf ve kişiselleştirilmiş bir müşteri deneyimi sunan Credit 3D, kredi veren kurumların müşterilerinde derin bir marka sadakati yaratıyor.

Credit 3D kredi kurumlarını ve son tüketiciyi koruyor

Credit 3D ile kredi skorlama için tüketici kredi profiline 3 boyutlu bir bakış açısıyla yaklaştıklarını dile getiren Experian Türkiye, Ortadoğu ve Rusya Analitik Lideri Simge Danışman şunları söyledi:

“Pazardaki en kapsamlı ve yenilikçi kredi ve iç görü çözümü Credit 3D, hem geleneksel hem de modern verilerden ortaya çıkan iç görüyü birleştiriyor. Geleneksel verilere makine öğrenmesi, ileri analitik yöntemler ve yapay zekâ tekniklerini uygulayarak zengin ve kapsamlı bir iç görü yaratıyor. Geniş kapsamlı bir bakış açısıyla kredi skor tahminlerinin kesinliğini arttıran bu sistem, hem kredi veren kurumları hem de son tüketiciyi Türkiye’nin bu kırılgan ekonomik şartlarında son derece iyi koruyor ve kazan-kazan ilişkisini sürdürüyor.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR