SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Pazartesi 26 Şubat 2024 14:00

"CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA MUĞLA ULUSAL SEMPOZYUMU" SONA ERDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünden Bugüne Muğla Ulusal Sempozyumu" sona erdi.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılında Muğla Ulusal Sempozyumu" sona erdi

Muğla’nın dünü ve bugününe dair edebiyat, sosyoloji, tarih, dil ve basın, sanat tarihi ve arkeoloji alanında bildirilerin sunulduğu  “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünden Bugüne Muğla Ulusal Sempozyumu” sona erdi.

24 Şubatta yapılan genel değerlendirme toplantısıyla sona eren sempozyumda akademisyenlerimize katılım belgeleri takdim edildi.

Cumhuriyet’in 100.Yılında Dünden Bugüne Muğla Ulusal Sempozyumu’na katılan, düşüncelerini, fikirlerini ortaya koyan tüm bilim insanlarına teşekkür eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’nın Cumhuriyet tarihi için çok önemli bir şehir olduğunu ve ikinci yüzyılda da Muğla’nın Atatürk’ün izinde onun ilkelerini ve devrimlerini yaşatacağını belirtti.

 

ABONE OL