Dolar $
32.44
%-0.1 -0.03
Euro €
34.83
%0.13 0.04
Sterlin £
40.82
%0.32 0.13
Çeyrek Altın
3934.89
%-1.27 -49.91
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | EKONOMİ Salı 16 Nisan 2024 16:12

DİVARESE İLE HER ADIMDA GÜÇLÜ VE ŞIK

Özel davetlerde şıklığınızı ve zarafetinizi ön plana çıkarmak için Divarese'nin muhteşem ayakkabı ve çanta seçeneklerini mutlaka keşfetmelisiniz! Kadın ve erkek koleksiyonlarındaki özel tasarımlarla, her adımda kendinizi güçlü ve şık hissedeceksiniz.

Divarese ile Her Adımda Güçlü ve Şık

Divarese yeni sezon kadın koleksiyonunda yer alan, zarif ayakkabı ve çantalar, davetlerde unutulmaz bir görünüm yakalamanızı sağlıyor. İnce topuklu ve zarif stilettolar, her kadının dolabında olması gereken özel parçalardan. Şıklık ve konforu bir arada sunan babetler, uzun süre ayakta kalmanız gereken davetlerde kurtarıcınız olacak. Yaz davetlerinde tercih edilen şık deri sandaletler, özellikle açık hava etkinliklerinde mükemmel bir seçenek. Divarese yeni koleksiyonu, geniş renk yelpazesi ve birbirinden özel modelleri ile, özel davetlerde şıklığınızı tamamlayarak kusursuz görünümler yakalamanızı sağlıyor.

 

Yeni sezonda yer alan metalik dokulu çanta tasarımları, stil ilhamınız olmaya aday. Farklı boy ve tasarımlardaki çantalar ile göz kamaştırıcı kombinlere imza atabilrsiniz.

Davet kombinlerinizin yıldız parçası olacak clutchlar, farklı materyal kullanımları ve renk alternatifleriyle stilinizi yükseltecek. Minimal tasarımlı clutchlar stil sahibi aksesuar kullanımları ile vazgeçilmezlerinizden olacak.

 

Divarese yeni sezon erkek koleksiyonunda yer alan, dokusu ve kalitesiyle özel tasarlanan erkek ayakkabıları, davet şıklığınızı tamamlıyor. Klasik deri ayakkabılar kusursuz işçiliği ile özel davetlerde göz kamaştırıyor. Rahat ve şık bir görünüm için tercih edilen loaferlar, yaz aylarındaki davetlerde erkeklerin vazgeçilmezi olacağa benziyor. Vizon ve füme gibi sezonun ruhunu yansıtan renklerin de yer aldığı bu özel koleksiyon, modern ve stil sahibi erkeklerin beğenisini topluyor.

ABONE OL