Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 05 Mayıs 2024 12:27

EDİS, NESCAFÉ XPRESS İLE 'KİM TUTAR SENİ' DİYOR

Yaz mevsimini sürprizlerle karşılayan NESCAFÉ Xpress'in yeni reklam yüzü Edis, eğlence dolu reklam filminde izleyenlere "Kim Tutar Seni Kazan!" diyor.

Edis, NESCAFÉ Xpress ile 'Kim Tutar Seni' Diyor

Enfes tadı ve buz gibi gerçek kahve lezzetiyle gençleri harekete geçirmeyi amaçlayan NESCAFÉ Xpress, bu yıl Edis ile birlikte modları yükseltiyor. Marka yeni kampanyasında “Kim Tutar Seni Kazan!” derken, gençleri muhteşem ödüller sunacağı ulusal promosyon kampanyasına davet ediyor. 

 

Edis’in, “Demeyeyim şimdi bir şey, reklama girer.” sözleriyle başlayan esprili film, NESCAFÉXpress’in yaz boyunca sürecek ulusal kampanyasında sahiplerini bulacak hediyeleri de müjdeliyor. 

Kampanya kapsamında toplamda iki Mini 5 Kapı, 100 Apple Watch ve 200 Airpods; Haziran ve Ağustos aylarında gerçekleşecek çekilişlerle sahiplerini bulacak. 

 

“İnovatif kampanyalarımızla gençlerle buluşmayı sürdürüyoruz”

Her zaman marka odağında yer alan gençlere yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Nestlé Türkiye NESCAFÉİş Birimi Genel Müdürü Necdet Kalkan soğuk kahve kategorisinin kurucusu ve lideri olan Nescafé Xpress markasının 2024 planları ile ilgili “2009 yılında Nestlé çatısı altında yola çıktık ve soğuk kahve kategorisini yarattık. Soğuk kahve kategorisinde 15 yıldır üstlendiğimiz liderlik ile sektöre yatırım yapmaya devam ederken, gençleri ulaşmak istedikleri hedef noktalarına varmaları için cesaretlendirmeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar birçok ödül kazanan ve soğuk kahve kategorisinin büyümesine büyük katkı sağlayan markamızla, bu yazı da hareketli ve yüksek bir modda karşılıyoruz. Yeni lezzetimiz Coconatte, hediyelerle dolu ulusal promosyon kampanyamız ve yüksek modumuzu yansıtan yıldızımız Edis ile hareketli bir yaz bizleri bekliyor.” dedi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR