Dolar $
32.25
%-0.05 -0.01
Euro €
34.66
%-0.16 -0.05
Sterlin £
40.3
%-0.24 -0.09
Çeyrek Altın
3917.64
%-0.22 -8.64
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Medya Pazar 18 Şubat 2024 08:02

EKREM ÇALKILIÇ 'TÜRKİYE'DE CİDDİ BİR B12 EKSİKLİĞİ VAR'

​Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu sabah katıldığı bir canlı yayında söyledikleri, Süper Kupa finali tartışmasını bir kez daha gündeme getirdi.

Ekrem Çalkılıç 'Türkiye'de ciddi bir B12 eksikliği var'

Geçtiğimiz günlerde Flash Haber Tv'de yayınlanan Medya Kent programına konuk olan Antalya Belek Üniversitesi Mütevelli Heyeti Bşkanı Ekrem Çalkılıç, Süper Kupa finaliyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu..

İşte Ekrem Çalkılıç'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Evet Süper Kupa Finaliyle ilgili tartışmalar ciddi manada gündemi meşgul etti ama ben toplumun başka bir problemi olduğunu düşünüyorum. Aile hekimlerine talimat verilmeli bu topluma B12 vitamini ihtiyacı var. Baktığımızda zaten Ciddi bir hafıza problemi yaşadığımızın göstergesi değil mi yani baktığınızda geçmişte Osmanlı'nın son döneminde yapmadıklarını bırakmamışlar. Özellikle bu aile Suud Ailesi yani bizim en zor bir aile. Şimdi ortada komik bir durum daha var orada takımlarımızın yöneticileribir kahraman gibi gösteriliyor. Yani bizim Türk takımları geri döndü şöyle oldu böyle oldu Ya arkadaş, hani iki yanlış bir doğru etmez. Burada bir kahramanlık hikayesi falan yok.. Oraya gitmek başka bir ayıp, Atatürk'ün isminin orada zikredilmesi başka bir ayıp."

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR