Dolar $
32.5
%-0.01 -0
Euro €
34.82
%-0.33 -0.11
Sterlin £
40.87
%-0.19 -0.07
Çeyrek Altın
3937.52
%-0.03 -1.19
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Salı 12 Eylül 2023 16:53

ELİTE NATUREL, RÜYA ORGANİK'İ DEVİR ALDI

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen organik ürün üreticilerinden Elite Naturel sürdürülebilirlik çalışmaları ve karlılık oranını artıracak yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket güçlü ve sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda Rüya Organik Gıda ve Enerji Sanayi şirketinin paylarını devir aldı.

Elite Naturel, Rüya Organik'i Devir Aldı

Tohumdan son yuduma kadar her aşaması sertifikalı organik ürünlerini 4 kıtada 23 ülkeyle buluşturan Elite Naturel, esas faaliyet konuları arasında elektrik enerjisi üretimi olan Rüya Organik Gıda ve Enerji Sanayi şirketini satın aldı.

Gerçekleştirdikleri satın alma ile ilgili değerlendirmede bulunan Elite Naturel İcra Kurulu Başkanı Çağrı Eşmekaya, “Sürdürülebilirliği şirket kültürü olarak benimsiyor ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlayacak birçok çalışmayı tek tek hayata geçiriyoruz. Şirket olarak hem kurumsal yapıda hem de üretimde karbon ayak izimizi sıfırlamak için çalışıyoruz.  Güçlü ve sürdürülebilir büyüme hedefimiz doğrultusunda attığımız adımlardan biri de Rüya Organik Gıda ve Enerji Sanayi şirketini satın almak oldu. Gerçekleştirdiğimiz bu satın alma ile birlikte tükettiğimiz enerjiyi kendi ürettiğimiz temiz enerjiden sağlayacak GES yatırımı kurulumunda kullanmayı hedefliyoruz. Amacımız karbon emisyonu oranımızı azaltarak, karbon nötr bir şirket olmak” dedi. 

ABONE OL