Dolar $
32.76
%-0.05 -0.01
Euro €
35.05
%-0.09 -0.03
Sterlin £
41.53
%-0.21 -0.08
Çeyrek Altın
3928.91
%-0.71 -27.73
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | SEKTÖRLER Cuma 24 Mayıs 2024 19:59

ELİTE WORLD, FRANKFURT'TAKİ IMEX FUARI'NDA TOPLANTI VE KONGRE TURİZMİNE YÖNELİK OTELLERİNİ TANITTI

Elite World Hotels & Resorts, 14-16 Mayıs tarihleri arasında Avrupa'nın en büyük toplantı ve kongre fuarlarından IMEX Frankurt'a katıldı. Elite World fuarda, farklı segmentlerdeki markalarını tanıtarak uluslararası toplantı organizasyonları için iş birliği fırsatlarını paylaştı.

Elite World, Frankfurt'taki IMEX Fuarı'nda Toplantı ve Kongre Turizmine Yönelik Otellerini Tanıttı

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, 14-16 Mayıs tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenen Avrupa’nın en büyük küresel toplantı, etkinlik ve turizm fuarlarından IMEX Fuarı’na katıldı.

 

Uluslararası ve yerel katılımcıların uluslararası toplantı ve kongre organizasyonlarında yeni trendler, büyüme ve inovasyon fırsatlarını keşfetmelerine olanak tanıyan IMEX Frankfurt Fuarı’nda, Elite World Hotels & Resorts de farklı turizm çeşitlerine hitap eden otel markalarını ve franchise iş modeliyle yurt içi ve yurt dışında büyüme stratejisini katılımcılara tanıttı. Bunun yanı sıra özellikle fuar ve toplantı turizmi (MICE) kategorisindeki acentelerle iş birlikleri geliştirip uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmak için görüşmelerde bulundu.

 

IMEX Frankfurt fuarında bu yıl 3.800'den fazla küresel toplantı planlayıcısı, daha iyi etkinlikler, toplantılar ve deneyimler yaratmak için bir araya geldi. Katılımcılar, dünyanın dört bir yanından 2.900 tedarikçiyle bağlantı kurma şansı buldu.

 

Hedef 3 bin organizasyona ev sahipliği yapmak

Konaklama sektöründe 50 yıla yaklaşan deneyime sahip olan Elite World Hotels & Resorts; 10 markası, 12 oteli ve 5 bine yakın yatak kapasitesiyle hizmet veriyor. Elite World’ün bünyesindeki oteller dahilinde, 1500 kişiye varan organizasyonlara ev sahipliği yapabilen toplam 75 adet toplantı salonu bulunuyor.

Grup, son teknolojik alt yapıların olduğu, kongre katılımcılarının stand kurabileceği geniş fuaye alanlarının yer aldığı salonlarla fuar organizatörlerine geniş imkanlar sunuyor. 2023 yılında yaklaşık 2 bin 500 organizasyona ev sahipliği yapan Elite Word’ün hedefi ise bu yıl ortalama 3 bin organizasyona ev sahipliği yapmak.  Zincir, yurt içinin yanı sıra yurt dışında da büyüme hedefleriyle ilerliyor. Elite World, yurt dışındaki ilk otelini ise franchise iş modeliyle Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nin başkenti Yamoussoukro’da 2026 yılında açmaya hazırlanıyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR