Dolar $
32.23
%0.2 0.06
Euro €
35.05
%0.12 0.04
Sterlin £
40.85
%-0.07 -0.02
Çeyrek Altın
4040.81
%-0.03 -1.35
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cuma 08 Eylül 2023 15:40

EN İYİ İŞVERENLER LİSTESİNDE 3. ÖDÜLÜ MECHSOFT'UN

MechSoft, işyeri kültürü ve çalışan deneyiminde global otorite Great Place to Work® tarafından "Türkiye 2023 En İyi Teknoloji İşverenleri Listesi" nde ödüle aday gösterildi. Listede, 100 – 249 Çalışan Kategorisi'nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazanan MechSoft, bünyesine yeni katılan çalışanlarına aktardığı kurum kültürünü ve inovatif organizasyonel yapısını daha da güçlendirdiğini bir kez daha belgeledi.

En iyi işverenler listesinde 3. ödülü Mechsoft'un

“Güvenilir Dijital Dönüşüm Danışmanı” mottosuyla 15 yıldır iş ortaklarının dijital dönüşüm yolculuklarına rehberlik eden MechSoft, “Türkiye 2023 En İyi Teknoloji İşverenleri Listesi” ne aday gösterildi. Açıklanan rapor sonucu, 100 – 249 Çalışan Kategorisi’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazanan MechSoft’un CEO’su Gökhan Erdoğdu gün geçtikçe büyüyen bir kurumsal yapıda, dijital dönüşümün kurum kültürünü aktarmadaki önemli aktörlerden biri olduğuna dikkat çekerek; “Geçtiğimiz yıl kazandığımız bu başarıyı bu yıl da pekiştirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ödül bize, dijital dönüşümün başta İnsan Kaynakları Departmanları için ne kadar önemli bir süreç olduğunu vurguluyor.” diye belirtti. 

Bu yılın Nisan ayında “Great Place to Work Certified” unvanını yeniden almaya hak kazanan MechSoft, “Türkiye 2023 En İyi Teknoloji İşverenleri” ödülüyle de başarısını pekiştirdi. İşyeri kültürü ve çalışan deneyiminde global otorite Great Place to Work Enstitüsü tarafından yürütülen programda gerçekleştirilen anket kapsamında; “güvenilirlik”, “saygı”, “hakkaniyet”, “gurur” ve takım ruhu ana başlıkları altında değerlendirmeler yapıldı. Yapılan bu değerlendirmelerde MechSoft’un güçlü ve gelişime açık yönleri ölçümlendi. 97 ülkede 92 dilde gerçekleştirilen Çalışan Deneyimi Anketi Trust Index© ile ilgili tüm kriterleri başarıyla tamamlayan MechSoft, anket sonuçlarıyla güçlü bir kurumsal kültüre ve yüksek bir aidiyet duygusuna sahip olduğunu belgelemiş oldu.

“İnovasyona, toplam deneyime ve sürekli öğrenmeye inanıyoruz ”  

MechSoft CEO’su Gökhan Erdoğdu, “Türkiye 2023 En İyi Teknoloji İşverenleri Listesi”nde kendi kategorilerinde elde ettikleri üçüncülük ödülünden duyduğu memnuniyeti belirtti. Erdoğdu; “MechSoft olarak, çalışanlarımızın değerleri ve hedefleriyle uygun bir iş kültürü geliştirirken iş birliğini, yenilikçiliği ve sürekli öğrenmeyi de teşvik ediyoruz. Sunduğumuz esnek ve çevik çalışma koşulları bir işveren markası olarak bizi daha da çekici kılıyor. Çeşitlilik ve kapsayıcılığa önem vererek tüm çalışanlarımız için hoşgörülü ve destekleyici bir ortam yaratıyoruz.” dedi. Gökhan Erdoğdu, “Hep altını çizdiğim konuyu tekrar belirtmek isterim ki; MechSoft olarak hızla dijitalleşen bir dünyada insan odaklı sistemlere inanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz tüm projelerde odağımızda insan var.” diye vurguladı.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR