Dolar $
32.4
%0.07 0.02
Euro €
34.84
%0.16 0.05
Sterlin £
40.72
%-0.14 -0.05
Çeyrek Altın
3919.23
%0.05 1.96
SON DAKİKA
Perakende Pazar 31 Aralık 2023 07:00

ENGLİSH HOME'DAN YILBAŞI HEDİYELERİ

English Home, yeni yılda sevdiklerine ya da kendine, unutulmayacak bir hediye almak isteyenlere birbirinden farklı kategoride yüzlerce hediye sunuyor.

English Home'dan yılbaşı hediyeleri

Yılbaşı heyecanını, 10’dan geri sayımı sahiplenerek yılbaşına özel herkese ve her zevke uygun hediye alternatifleri ile artıran English Home, yeni yılda evlere kalite ve şıklık, hediye severlerin yüzüne mutluluk katacak. 

English Home’da sevdiklerine hazırlayacağın mükemmel yılbaşı sofraları için de seçenek çok. Yılbaşı sofralarına renk katacak yemek takımları, yılbaşı temalı mumlar ve birbirinden şık şamdanlar zarif yemeklere eşlik ederken, bardaklar, runnerlar, çatal bıçak takımları ve Amerikan servislerine kadar birçok parça bu yılbaşında sevginin göstergesi olacak. Yeni yılda yapılacak ilk kahvaltılarda yine English Home şıklığı konuşulacak. Kahvaltı takımından şekerliğe, çaydanlıktan çay bardaklarına kadar tüm detayların ve birçok hediye seçeneğinin bulunduğu English Home, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da her zaman en iyi hediyeyi alabileceğin yer olacak.  

Yılbaşı sohbetlerin konusu, yılbaşı temalı fincanlarla birlikte yeniden şekillenecek. Yılbaşı temalı kupalar, kahvelere keyif katacak fincanlar, kahvelerin lezzetini artıracak Çift Taşım Türk Kahvesi Makinesi gibi onlarca parça ile sohbetler lezzetle tanışacak. Çay makineleri ile çayın bitmeyen keyfi uzun süre sofraları saracak. Halılar, kilimler, dekoratif yastıklar ve abajurlara kadar yeni yılda evini yenilemek isteyene verilebilecek en güzel hediye seçeneklerini bulabileceğin English Home, bebekleri de unutmuyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR