Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Yerel Yönetimler Cumartesi 30 Mart 2024 11:50

ESKİŞEHİRLİLERDEN KARAKAYA'YA BÜYÜK İLGİ

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karakaya, Kartal'da yaşayan Eskişehirlilere konuk oldu.

Eskişehirlilerden Karakaya'ya büyük ilgi

Çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Eskişehirlilere konuk oldu. Karakaya’nın yoğun iftar programlarının ardından gerçekleşen ziyaretlerin ilkinde Mimar Karakaya, Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne konuk oldu. Karakaya’nın daha sonraki durağı ise Eskişehir Dernekler Federasyonu oldu. 

KARTAL CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiği Mimar Karakaya, Kartalla ilgili projelerini anlatarak projelerinin Kartal’ı cazibe merkezi haline getireceğini söyledi. 24 prestijli projenin yanında çok sayıda önemli projeyi Kartal’a kazandıracaklarını belirten Karakaya, “Kartal 15 yılda geri bırakıldı. Ancak yaraları hızlıca sararak Kartal’ımızı hak ettiği yere ivedilikle taşıyacağız. Ekibimle birlikte Kartal’ın tüm sorunlarını çözmeye ve Kartal’ı İstanbul’un gözbebeği haline getirmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİRSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Buluşmanın sonunda Eskişehirliler Karakaya’ya Hüseyin Karakaya yazılı Eskişehir’in plaka kodu olan 26 numaralı Eskişehirspor forması hediye etti. Karakaya ve beraberindekiler Eskişehirlilerle hatıra fotoğrafı çektirerek buluşmayı ölümsüzleştirdi.

ABONE OL