Dolar $
32.57
%0.09 0.03
Euro €
34.85
%0.05 0.01
Sterlin £
40.55
%-0.04 -0.01
Çeyrek Altın
3984.87
%0.27 10.58
SON DAKİKA
GÜNDEM Cuma 08 Kasım 2019 07:45

FELİS ÖDÜLLERİ SAHİBİNİ BULDU

Reklam ve pazarlama dünyasının en yaratıcı ve en etkili projelerini ödüllendiren Felis'in ilk gecesi sona erdi. Bu sene 3334 başvuru alan 14. Felis Ödülleri'nin ilk gecesinde Açıkhava, Basın, Dijital, Medya, Mobil, Sağlık İletişimi, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik ve Verinin Yaratıcı Kullanımı bölümlerinin en başarılı ve fark yaratan işleri ödüllendirildi. Ajansları, reklamverenleri ve bireysel başvurularda bulunanları bir araya getiren Felis Ödülleri, Claptone eşliğindeki keyifli bir after party ile sonlandı.

Felis ödülleri sahibini buldu

İlk gecede; Açıkhava Bölümü Büyük Ödülü Jeep markası için yapılan “Jeep ile Çekildi” projesi ile Concept’e giderken, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü Büyük Ödülü, Nef Vakfı için hayata geçirilen “Kadına Şiddet Haritası” ile BÜRO’ya gitti. Verinin Yaratıcı Kullanımı Bölümü Büyük Ödülü’nü ise Türk Hava Yolları adına yapılan “Turkish Airlines – Euroleague Flight Time” projesi ile Publicis İstanbul kazandı. Dijital Bölüm Büyük Ödülü ise Tohum Otizm Vakfı için yapılan “Farklı Bir Okul” projesi ile 4129Grey’in oldu.

Yılın Medya Ajansı, Yılın Yeni Nesil Ajansı ve Yılın Reklamvereni de Açıklandı

Felis’te etkili performansıyla Yılın Medya Ajansı, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Mindshare Turkey olurken, Yılın Yeni Nesil Ajansı ödülünü ise Tribal Worldwide İstanbul kazandı. Bu sene Felis Ödülleri’nin en yaratıcı ve en etkili reklamvereni ise Reckitt Benckiser seçildi.

İkinci Gece için Hazır Olun!

Felis 2019, yarın gerçekleşecek ikinci gecede Dönüştüren Pazarlama Etkisi, Film, Radyo ve Entegre Kampanyalar, Marka Deneyimi ve Aktivasyon, Markalı İçerik ve Eğlence, PR ve Üretimde Ustalık ve Tasarım bölümlerinin en iyi işleri ödüllendirilecek. Törenin son bölümünde ise Yılın Yaratıcı Ajansı ve Yılın PR Ajansı ödülleri verilecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR