Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Yerel Yönetimler Pazartesi 12 Şubat 2024 06:15

GELECEK PARTİSİ TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ACAR: TAŞKÖPRÜ'YE ÇAĞ ATLATACAĞIZ

Gelecek Partisi Taşköprü Belediye Başkan Adayı Harun Acar, Taşköprü için 72 proje hazırladıklarını sorunlarını ve sıkıntıları iyi bildiklerini belirterek, ilçeye çağ atlacaklarını ifade etti.

GELECEK PARTİSİ TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ACAR: TAŞKÖPRÜ'YE ÇAĞ ATLATACAĞIZ

31 Mart yerel seçimlerinde Gelecek Partisi’nden Taşköprü Belediye Başkan Adayı olan Harun Acar, yerel seçime daire değerlendirmelerde bulunarak projelerini anlattı.


HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Taşköprü’ye hizmet etmek için belediye başkan adayı olduğunu ifade eden Acar, “Yerel seçimler için sahaya indik. Ev ziyaretleri yapıyoruz. 17 Şubat’ta genel başkanımızın katılımıyla aday tanıtımımız olacak. Proje çalışmalarımız var. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.

İLÇEMİZ İÇİN 72 PROJE HAZIRLADIK

Taşköprü’de en büyük sorunun işsizlik olduğunu ve bu yüzden de göç verdiğini aktaran Acar, “İlçemizde sosyal bir hayat yok. Aday olmaya karar verdiğimizde 72 tane proje hazırladık. 25 tanesini halkımızla paylaştık. Yerel kalkınmadan, istihdamdan, turizmden, tarım ve hayvancılığa kadar birçok projemiz var.  Önceliğimiz bir yıl içerisinde asbest borçlarımızın değişimi olacak. Taşköprü’nün yüzde 80’ni tarım ve hayvancılık ile uğraşıyor. Tarım ile alakalı projelerimiz var. İlk işlerimizden birisi Taşköprü sarımsağımızı korumak ve muhafaza altına almak olacaktır.” diye konuştu.

Taşköprü’nün 5 yıl daha kaybedecek zamanı olmadığını aktaran Acar, köy olmasına izin vermeyeceklerini vatandaşın seçimde yetki vermesi durumunda ilçeye çağ atlatacaklarını belirtti.

ABONE OL