Dolar $
32.27
%-0.01 -0
Euro €
35.07
%-0.27 -0.09
Sterlin £
40.88
%-0.29 -0.12
Çeyrek Altın
4026.02
%0.05 1.97
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | EKONOMİ Cumartesi 04 Mayıs 2024 07:00

GELİNLİK KİRALAMADA YENİ SOLUK

Beyaz Butik Kiralama Hizmetiyle Sürdürülebilir Modaya Destek Veriyor

Gelinlik Kiralamada Yeni Soluk

Gelinlik sektörünün önde gelen markalarından, 1997'den bu yana gelin adaylarına hizmet veren Beyaz Butik, sektöre yeni bir soluk getirerek ''Beyaz Butik Rent Club''adındaki yeni oluşumu olan kiralama konseptiyle gelin adaylarını buluşturuyor. Hacer  ve Onur  Pala’nın yeni girişimi Beyaz Butik Rent Club, Nişantaşı’ndaki showroomda zarif  tasarımları ve kaliteli hizmet anlayışıyla gelinlik kiralamada fark yaratacak.



Beyaz  Butik Rent Club kurucularından Hacer Pala: “ Son zamanlarda gelinlik ve abiyelerde özel dikim ve satın alma kadar kiralama talebinin artmasıyla Beyaz Butik Rent Club'ı kurduk. Gelinliğini bir kez giyip daha sonra ne yapacağım diyen gelin adaylarından gelen arz talebi de dikkate alarak sürdürülebilir modaya destek vermek amacıyla yeni oluşumumuzu hayata geçirdik. Kiralama hizmetimizle gelinlik seçimini yaparken bütçe dostu olmasını isteyen, ancak kaliteden ödün vermek istemeyen gelin adayları için ideal bir seçenek sunuyoruz. Geniş ve özenle seçilmiş koleksiyonumuzla her zevke ve farklı bedenlere uygun seçenekler mevcut. Gelinliklerin yanı sıra, tasarım abiyeler, gelinlerin en özel günlerinde ihtiyaç duyabilecekleri aksesuarlar da Beyaz Butik Rent Club'da bulunuyor.” Dedi.


Temel İlkemiz Sürdürülebilir Moda

Beyaz  Butik Rent Club kurucularından Onur Pala da gelin adaylarına gelinlik seçiminde esneklik ve konfor sunarken, aynı zamanda çevreye duyarlı bir yaklaşımı da benimsediklerini vurguladı.

Beyaz Butik Rent Club, Kalite ve Özgünlüğü Bir Arada Sunuyor


Beyaz Butik Rent Club, gelin adaylarına sadece bir gelinlik değil, aynı zamanda unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Profesyonel danışmanlarıyla her adımda yanlarında olan Beyaz Butik Rent Club ekibi, gelinlerin hayallerindeki gelinliği seçmelerine yardımcı oluyor ve bu özel günü unutulmaz kılmak için destek veriyor.
ABONE OL