Dolar $
32.4
%0.09 0.03
Euro €
34.82
%0.18 0.06
Sterlin £
40.75
%-0 -0
Çeyrek Altın
3918.51
%0.03 1.24
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Pazar 13 Ağustos 2023 17:02

GENÇLER İÇİN "EN TARZ" ODALARIN ADRESİ

Evinizin her köşesini yenileyecek birbirinden şık tasarımlar sunan Enza Home, modern ve özgün stiliyle dikkat çeken genç odaları ile gençlerin hayal ettikleri yaşam alanını gerçeğe dönüştürüyor.

Gençler İçin

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, okula dönüş döneminde gençlere hem rahatça çalışabilecekleri hem keyifle vakit geçirecekleri genç odaları sunuyor. Ahşap ve metalin çağdaş birlikteliğini yansıtan modern endüstriyel tarzıyla dikkat çeken Loreto Genç Odası, gençlerin beğenisini topluyor. Açık ceviz ve kırık beyaz renk kombinasyonunun, doğallığın ön planda olduğu derin dokulu yüzeyle birlikte kullanıldığı Loreto Genç Odası, hem çok konforlu hem de fonksiyonel, üstelik üniseks tasarıma sahip. Kitaplık ve çalışma masası modülleri, gençlerin yoğun çalışma saatleri için ihtiyaçları olan düzeni ve rahatlığı sağlıyor. 2 ve 3 kapaklı olmak üzere toplam iki dolap alternatifinin yanı sıra 2 ayrı yükseklikteki şifonyer modülü de gençlere kişisel eşyaları için çok yönlü saklama alanları sunuyor.

 

Modern çizgileriyle dikkat çeken Netha Genç Odası, ceviz renk ve koton kumaş desen yüzeyleriyle üniseks kullanıma uygun, kendine özgü alanlar yaratmanıza olanak sağlıyor. Baza ve başlık modüllerinde 2 farklı ölçü ve renk seçeneği bulunan Netha Genç Odası; kitaplık, çalışma masası ve ergonomik sandalyesiyle yoğun çalışma saatleri için maksimum konfor sunuyor. Netha Genç Odası,  2 ve 3 kapaklı olmak üzere iki ayrı dolap seçeneğiyle kişisel tercihlere hitap ederken; opsiyonel dolap içi çekmece modülüyle depolama ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR