Dolar $
32.4
%-0.22 -0.07
Euro €
34.75
%0.02 0
Sterlin £
40.72
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
3949.16
%-0.91 -35.81
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cuma 15 Eylül 2023 13:41

GENÇLERİN İŞYERİ TERCİHİ AGESA OLDU

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, üniversite öğrencilerinin oylarıyla belirlenen Youth Awards'ta "Gençler Tarafından En Çok Çalışılmak İstenen Sigortacılık Şirketi" kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Gençlerin İşyeri Tercihi AgeSA Oldu

Gençlerin kariyer platformu Youthall’un düzenlediği Youth Awards’ün kazananları açıklandı. En iyi şirketlerin ve işveren markası çalışmalarının bir oylamayla değerlendirildiği Youth Awards’te bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, "Gençler Tarafından En Çok Çalışılmak İstenen Sigortacılık Şirketi" kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Bu yıl 25 kategoride 150 şirketin katılımıyla gerçekleşen oylamada 231 farklı üniversiteden ve 243 farklı bölümden toplam 115.738 oy kullanıldı.  

 

Gençlerin tercihi olmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyleyen AgeSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, “Gençlerle iç içe olmayı önemsiyoruz. 13 farklı üniversitede kendi istihdam ettiğimiz elçilerimizle onların yanındayız. Elçilerimiz sayesinde öğrencilere yakından temas ediyor, hem AgeSA hem de sigorta sektörüne dair her bilgiye erişim imkanı sunuyoruz. Kişiselleştirilmiş ve özelleştirilmiş staj programlarımızla da onlara daha kapsamlı olanaklar sağlıyoruz. Ayrıca “Birlikte Gelecek” programımız sayesinde, AgeSA ofislerinde gerçekleştirdiğimiz eğitim ve gelişim programlarıyla, sigorta sektörüyle tanışmak ve geleceğini şekillendirmek isteyen gençlerimizin yanında oluyoruz. Çalışanlarımızı şirketimizin en değerli varlığı olarak görüyor, onlara kusursuz bir çalışan deneyim yaşatarak AgeSA’daki çalışma dönemlerini, kariyerlerinin en harika dönemi olarak hatırlamalarını amaçlıyoruz. “Yeni Nesil Yetenek Yönetimi” projemizle potansiyel yetenekleri işe başladığı ilk gün yetenek takip sürecine dahil ediyor; yaş, kıdem, unvan ve yönetici görüşünden bağımsız sadece potansiyele ve beceriye odaklı, kariyer beklentilerine göre özelleştirilmiş ve öğrenme stillerine göre kişiselleştirilmiş gelişim programlarıyla destekliyoruz. Bilgi birikimimizi üniversitelerle iş birliği içinde öğrencilere aktarıyoruz. Tüm çalışmalarımızın gençler tarafından takdir edilmesi ve bunun kanıtı niteliğinde bu ödüle sahip olmak bizi çok mutlu etti. Bizi ödüle layık gören tüm gençlerimize de teşekkür ediyor, gelecekte birlikte çalışmayı umut ediyoruz” dedi.

ABONE OL