Dolar $
32.35
%-0.04 -0.01
Euro €
34.77
%0.13 0.04
Sterlin £
40.72
%0 0
Çeyrek Altın
3898.39
%-0.48 -18.63
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 24 Kasım 2023 11:07

HEDEF ÖNCE 'İNSAN' VE MÜKEMMEL MÜŞTERİ DENEYİMİ

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank'ın %100 iştiraki olarak faaliyetlerini sürdüren QNB Sigorta, köklü sigortacılık tecrübesiyle bireylerin sadece zor günlerinde değil her anlarında yanlarında olmayı hedefliyor

Hedef önce 'insan' ve mükemmel müşteri deneyimi

Sağlık sigortası, hayat ve ferdi kaza sigortası ve bireysel emeklilik alanlarında Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren QNB Sigorta, müşterilerinin bugününü ve geleceğini güvence altına alarak, hayatına dokunduğu herkesi iyi hissettirmeyi amaçlıyor. Marka, yeni söylemi ve reklam filmiyle; “QNB Sigorta, sadece yarın değil şimdi iyi ol, bugün iyi hisset diye var” mesajı vererek sigortanın sadece yarına dair bir güvence olmanın ötesinde bugün kafa rahatlığı sağlama faydasını vurguluyor. Bu kapsamda QNB Sigorta, yeni yolculuğunun hikayesini İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında tanıttı. QNB Sigorta Genel Müdürü Pınar Kuriş ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda; QNB Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve QNB Sigorta Genel Müdür Yardımcıları Burak Bayhan, Melda Şuayipoğlu ve Tolga Ceylantepe’nin de katılımıyla yeni söylemin ve reklam filminin hikayesinin yanı sıra QNB Sigorta’nın büyüme performansı, yeni yıl hedefleri ve sektörel gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.  QNB Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, “QNB Sigorta olarak insan odaklı yaklaşımımız en önemli gücümüz. Bu yaklaşım hem müşterilerimiz hem de çalışanlarımız için geçerli. Stratejimizi bu güç çerçevesinde oluşturuyor, büyüme hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

Artık daha güçlü ve önemli bir oyuncuyuz

QNB Sigorta’nın yeniliklerle beraber önemli başarılara da imza attığı bir yılı geride bırakmaya hazırlandığını paylaşan Pınar Kuriş; 7 milyonu aşan müşteri tabanı, 738 çalışan sayısı ile Türkiye sigortacılık sektöründe en üst sıralarda yer aldıklarını aktardı. QNB Sigorta’nın 2023 yılının ilk 9 ayındaki performansına dair değerlendirmelerde bulunan Kuriş, “2023’ün ilk 9 ayında Sağlık, Hayat ve Ferdi Kaza branşlarında 3.2 milyar TL prim büyüklüğüne ulaşarak bir önceki yılın aynı dönemine göre %108 reel büyüme sağladık. Bankasürans sigortacılığı kapsamında Hayat ve Ferdi Kaza branşlarında %9.5 pazar payı ile sektör sıralamasında 4. özel sigorta şirketiyiz. Banka kanalında %15,2 pazar payı ile sıralamada 2. özel şirketiz. Son 1 yılda müşteri adedimizi ikiye katladık” dedi. Stratejik vizyon ve büyüme hedeflerinin yanı sıra QNB Sigorta’nın kurumsal değerlerine ve Mükemmel Müşteri Deneyimi odağına da değinen Pınar Kuriş, QNB Sigorta olarak her adımlarının merkezine önce ‘insan’ı konumlandırdıklarını paylaşarak “QNB Sigorta’da yaklaşık 150 kişilik sektördeki en büyük kurum içi tele satış ekibimiz sizi aradığında açılış cümlemiz “Bugün nasılsınız?”dır” dedi. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR