Dolar $
32.42
%0.13 0.04
Euro €
34.77
%0.13 0.04
Sterlin £
40.91
%0.1 0.04
Çeyrek Altın
3917.26
%0 0.02
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Çarşamba 11 Ekim 2023 10:08

HOST MİLANO FUARI'NDA YERİNİ ALACAK

Kütahya Porselen, 13-17 Ekim 2023 tarihleri arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek olan Host Milano Fuarı'nda teknolojiyi tasarıma yansıttığı yeni koleksiyonlarıyla yerini alacak. Bu yıl 43. kez gerçekleştirilecek olan fuar, gastronomi, ağırlama ve konaklama sektörünün önde gelen fuarlarından biri olarak kabul ediliyor.

Host Milano Fuarı'nda yerini alacak

Kütahya Porselen, 13-17 Ekim 2023 tarihleri arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek olan Host Milano Fuarı'nda yerini almaya hazırlanıyor. Bu yıl 43. kez gerçekleştirilecek olan fuarda Kütahya Porselen, "Let's Shape The Future Together" sloganıyla, yeni, tarz sahibi ve inovatif koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak.  

 

Kütahya Porselen; Panio, Wellington, Mezolit, Gyoza, Aldente gibi yeni koleksiyonları, Corendon ve Crouton koleksiyonlarının yeni üyeleri ve tarz sahibi diğer koleksiyonları ile ziyaretçilerini Salon 9’da yer alan V 04 standında ağırlayacak. 

 

Teknolojiyi tasarımla buluşturan zamansız koleksiyonlar

 

Panio: Gastronomi sektörünün ihtiyaçlarını gözeterek hazırlanan Panio koleksiyonu, ses dalgalarının oluşturduğu titreşimlerden esinlenerek tasarlandı. Panio, yemeğe sessiz bir senfoninin eşlik ettiği hissi ile kullanıcıya eşsiz bir yemek deneyimi sunmayı amaçlıyor.

 

Mezolit: İlk çağlarda kullanılan kaplardan esinlenen, modern tasarım yaklaşımlarına uygun olarak tasarlanan Mezolit koleksiyonu, elde şekillendirilmiş izlenimi veren formu ile dikkat çekiyor. Reaktif sır tekniği kullanılarak üretilen, bu sayede her bir parçası tek ve benzersiz olan Mezolit, sofralara sıcak ve davetkâr atmosfer katıyor.

 

Wellington: Parametrik tasarım metodu kullanılarak tasarlanan Wellington koleksiyonu, özgün ve bir o kadar işlevsel. Kütahya Porselen’in yeni nesil teknolojiler ile gerçekleştirdiği inovatif çalışmalarının bir örneği olan Wellington, kendinden rölyefli krem rengi ve siyah mat ürün üzerine kabartmalı beyaz desenli dekoru ile sunuluyor. Farklı renk ve dekoru ile Wellington, kullanıcıların kendi tarzlarını yansıtacakları kombinasyonlar yapmasına olanak veriyor.

 

Gyoza: Gyoza koleksiyonu, doğal taş görünümü ve elde yapılmış hissi ile fark yaratıyor. Siyah ve beyaz mat sırları ile huzur ve dengeyi hissettirerek yemek ritüelini farklılaştırıyor.

Aldente: Otel ve restoranlar için özel olarak tasarlanmış olan Aldente koleksiyonu, istiflenebilir özelliklere sahip olmasıyla depolama ve kullanım kolaylığı sunuyor. Minimal ve çağdaş forma sahip tasarımı ile otel etkinliklerinde banket ihtiyaçlarını karşılamak için ideal. Rengi ve desensiz olması ile her otel ve restoranın konseptine uyum sağlayabilecek, fonksiyonel bir koleksiyon.

Crouton: Reaktif sır uygulamasının kullanıldığı yeni renkleri ile Crouton, elde yapılmış hissiyatı veren reaktif sır tekniği ve zengin renk tonlarıyla her bir parçaya sanatsal bir derinlik katıyor. 

Corendon: Desen çeşitliliğiyle, farklı dünya mutfaklarına yönelik sayısız sunum imkânı sunan Corendon, yeni nesil teknolojiler ile oluşturulan yeni desenleri ile sunumlara zenginlik katmaya devam ediyor.

 

Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen inovatif çalışmalar 

Kütahya Porselen, yeni nesil teknolojiler ile gerçekleştirdiği inovatif çalışmalarının bir örneği olan bu koleksiyonlarla, sektör profesyonellerinin bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabileceği ve yeni iş fırsatlarını keşfedebileceği Host Milano Fuarı'nda yerini alacak. Kütahya Porselen, fuarda ayrıca, en iddialı koleksiyonlarından biri olan Chef Taste Of koleksiyonunu, kahve kategorisinde Crash, Favo, Lima, Toledo gibi öne çıkan ürünlerini de standında sergileyecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR