Dolar $
32.2
%-0.2 -0.06
Euro €
35
%-0.41 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.5
%0 -0.15
SON DAKİKA
Haber Merkezi | EKONOMİ Çarşamba 08 Mayıs 2024 17:42

IFFCO TÜRKİYE'NİN YENİ CEO'SU SERHAD CEMAL KELEMCİ OLDU

​Hızlı tüketim ürünleri pazar lideri IFFCO'nun Türkiye'den sorumlu yeni CEO'su Serhad Cemal Kelemci oldu. Kelemci, Nisan 2024'te yeni görevine başladı.

IFFCO Türkiye'nin yeni CEO'su Serhad Cemal Kelemci oldu

Çok uluslu hızlı tüketim ürünleri grubu IFFCO, Türkiye iş birimine yeni bir CEO atadığını duyurdu. IFFCO Group'ta uzun süredir üst düzey yönetici olarak görev yapan ve hızlı tüketim ürünleri sektöründe 26 yılı aşkın süredir yönetim tecrübesine sahip olan Serhad Cemal Kelemci, Nisan 2024 itibariyle IFFCO’nun Türkiye’den sorumlu yeni CEO’su oldu.

Türkiye’deki tüm operasyonlardan sorumlu olacak

IFFCO Türkiye CEO'su olarak atanan Kelemci'nin sorumlulukları arasında Türkiye ile beraber yerel ve farklı pazarları denetlemenin yanı sıra Türkiye’de fırıncılık, endüstriye yönelik sıvı ve katı yağ satışlarında pazar payını genişletmek yer alacak.

İstanbul Üniversitesi’de işletme eğitimi alan Kelemci, Amerika Birleşik Devletleri’nde California Eyalet Araştırma Üniversitesi’nin (UCLA) yanı sıra dünya çapında prestijli birçok kurumdan da işletme ve yönetim dersleri aldı.

IFFCO Türkiye’yi daha iyi bir seviyeye taşımak istiyoruz

Yeni görevinin ardından açıklamalarda bulunan IFFCO Türkiye CEO’su Serhad Cemal Kelemci, “IFFCO Türkiye'deki yeni görevimden dolayı büyük mutluluk duyuyorum. IFFCO Türkiye’yi daha iyi bir seviyeye taşımaya çalışacağız” dedi.

Kelemci sözlerine şöyle devam etti: “Müşteri memnuniyeti, sürdürülebilirlik ve yüksek kalite standartlarını koruma konusunda hedeflerimiz bulunuyor. Çevresel sorumluluğa ve sosyal etkiye öncelik vermenin yanı sıra mevzuat değişikliklerinin önünde giderek operasyonel verimliliği artırmaya yönelik çalışmalara ağırlık vermeyi hedefliyoruz.”

ABONE OL