Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Salı 03 Eylül 2019 02:06

İNGİLİZ - TÜRK İŞ FORUMU

Türkiye ve İngiltere iş çevreleri sektördeki gelişmeleri uluslararası arenada masaya yatırmak için 4 Eylül 2019 Çarşamba günü Hilton Bosphorus İstanbul Otel'de bir araya geliyor.

İngiliz - Türk iş forumu

TBCCI Başkanı Alderman Emma Edhem; “T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın Forum’da Ana Konusmacı olarak yer alacağını duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Türk-Ingliliz Ticaret ve Sanayi Odası (Turkish-British Chamber of Commerce & Industry, TBCCI)’nın bu yıl onuncusunu gerçekleştirdiği İngiltere-Türkiye İş Forumu, 2010 yılından bu yana her sene İngiltere-Türkiye iş camialarının gündemindeki öncelikli konuları ele alarak, iki ülke arasındaki karşılıklı yatırım, ticaret ve ortak proje fırsatlarının tartışıldığı, iş dünyası tarafından yakından takip edilen bir etkinlik olma özelliğini devam ettirmektedir. Türkiye’nin ekonomik gündeminde yer alan ve İngiliz uzmanılğının sözkonusu olduğu ticaret ve yatırım imkan ve yöntemleri, küresel sektör uzmanları ve resmi görevlilerce tartışılacak, her iki ülkenin iş çevreleri ile bir arada olma olanağı bulunacaktır.

T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, TBCCI Başkanı Alderman Emma Edhem, İngiltere’nin Türkiye Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott ile T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut’un konuşmacı olduğu Forum, DEİK Türk İngiliz İş Konseyi, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, İngiltere Büyükelçiliği ve UKEF tarafından yapılacak konuşmaların ardından, her iki ülkenin de gündemindeki üç önemli panele ev sahipliği yapacaktır.

Forumun bu yılki programına BREXIT SONRASI PERSPEKTİF, İLERİ TEKNOLOJİ – FİNANS ve ALTYAPI; ENERJİ, ÜRETİM, İNŞAAT panelleri konu olacaktır.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR