Dolar $
32.2
%0.12 0.04
Euro €
35.12
%0.3 0.1
Sterlin £
40.82
%-0.15 -0.06
Çeyrek Altın
4040.85
%-0.03 -1.31
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Kültür - Sanat - Magazin Pazartesi 29 Nisan 2024 18:01

İSTANBUL NİGHT FLİGHT MÜZİĞİN YILDIZLARINI AĞIRLIYOR

Events Across Turkey tarafından düzenlenen ve Avrupa'nın en iyi Event ödülüne layık görülen müzik serisi İstanbul Night Flight, bu yıl sezonu 23 Mart'ta An Epic Symphony & Gökhan Türkmen muhteşem performansıyla açılışı yaparken, 24 Mart Pazar akşamı, Ankara CSO sahnesinde Ahmet KAYA | Mehmet Erdem şarkıları ile seyircilere benzersiz bir deneyim yaşattı.

İstanbul Night Flight müziğin yıldızlarını ağırlıyor

Sibel Can & Mercan Dede & Hüsnü Şenlendirici, An Epic Symphony Projesi ile ilk kez Night Flight Sahnesinde!

 

Bu yıl programın en dikkat çekici etkinliklerinden biri, ülkemizin en önemli sanatçılarından
Sibel Can, Mercan DEDE ve Hüsnü ŞenlendiriciTuluğ Tırpan yönetimindeki Night Flight Symphony Orchestra & Choir sahnesi olacak. 1 Haziran İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu22 Haziran Ankara Oran Açık Hava Sahnesi14 Ağustos Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu ve 24 Kasım CSO Ada Ankara’ da sanatçının zengin repertuarı, orkestra ve koro ile birleşerek dinleyicilere unutulmaz bir müzikal şölen sunacak.

 

An Epic Symphony & Hayko Cepkin Konserleri Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalyada!

 

Rock müziğin önemli ismi Hayko Cepkin08 Haziran Cumartesi günü Ankara CerModern’de02 Ağustos Cuma günü İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda ve 17 Ağustos’ ta Antalya Aktüel Açık Hava Sahnesi’nde An Epic Symphony ile sahne alacak. Hayko Cepkin’in güçlü sesi ve sahnedeki eşsiz enerjisi, orkestra eşliğinde yeni bir boyut kazanarak dinleyicilere unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

 

Yıl Boyunca Devam Edecek Müzikal Şölen!

 

İstanbul Night Flight’ın 10. yılında müziğin değerlerini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sanat dünyasına farklı tatlar katan konser serisi An Epic Symphony eşliğinde; Karsu, Cem Adrian, Ahmet Kaya:Mehmet Erdem& Mercan Dede, Salut Salon, Pentagram, Sibel Can&Mercan Dede & Hüsnü Şenlendirici,Hayko Cepkin, MaNga, Mustafa Sandal ve Gökhan Türkmen gibi birçok sanatçıyı yeni sezonda ağırlayacak.

 

İstanbul Night Flight’ın 10. sezonunda müziğin yıldızları ile buluşmak için yerinizi şimdiden ayırtın!

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR