Dolar $
32.2
%0 0
Euro €
35
%-0 -0
Sterlin £
40.91
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
4134.32
%0.97 39.19
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SEKTÖRLER Perşembe 09 Mayıs 2024 18:00

İZMİR'DE WENERGY EXPO KAPILARINI AÇTI

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ, BİFAŞ ve EFOR Fuarcılık iş birliği ile düzenlenen WENERGY EXPO-2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı Fuar İzmir'de kapılarını açtı.

İzmir'de WENERGY EXPO kapılarını açtı

İzmir’de WENERGY EXPO-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı, ikinci kez kapılarını açtı.  300’ü aşkın sektör paydaşını, uluslararası alıcı ve yatırımcılar ile buluşturan fuarda, sektörün kamu, yatırımcı, sanayici ve tedarikçileri bir araya geldi.

Fuarın açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Eskinazi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Altan İnanç, oda ve meslek kuruluşlarının temsilcileri,  fuar yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

“Yenilenebilir enerji fuarını, ayrı bir yere koymamız gerekiyor”

Fuarın açılış konuşmasını yapan Başkan Tugay, “Yenilenebilir enerji fuarını, ayrı bir yere koymamız gerekiyor. Temalı fuarların sayısının artmasını ve kapsamının genişletilmesi gerektiğini düşünüyorum. İklim krizi, hiçbirimizin göz ardı etmemesi gereken bir sorun. Mücadele etmek öncelikli amaçlarımızdan olmalı. Karbon emisyonuna en fazla yol açan şey, üretim ve tüketim süreçlerinde enerjiyle bağlantılı konuların etkisinin olmasıdır.” diye konuştu.

ABONE OL