Dolar $
32.38
%-0.38 -0.12
Euro €
34.7
%-0.68 -0.24
Sterlin £
40.58
%-0.64 -0.26
Çeyrek Altın
3906.52
%-0.82 -31.81
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Çarşamba 17 Nisan 2024 13:11

JEEP RENEGADE E-HYBRİD YENİLENEN ÖZELLİKLERİYLE SATIŞA SUNULDU

Performansını, yeni nesil 130 HP güç ve 240 NM torka sahip, 1,5 litrelik 4 silindirli turbo benzinli motor ile 48-Volt bataryaya sahip 15 kw'lık elektrik motorun sinerjisinden alan Renegade e-Hybrid, gücü ve yüksek verimliliği bir arada sunuyor.

Jeep Renegade e-Hybrid Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuldu

Jeep Renegade e-Hybrid yenilendi. 10 yıl önce satışa sunulduğu günden itibaren dünya çapında 2 milyona yakın satış adediyle Jeep kullanıcılarının gözde modellerinden biri olan Renegade, performans ve sürüş keyfinden ödün vermeden, çevre dostu sürüş sunuyor.

Limited ve Summit versiyonlarıyla showroomlardaki yerini alan Jeep Renegade e- Hybrid, başlangıç seviyesinden itibaren zengin donanım seviyesiyle dikkat çekiyor. Off-road uzmanlığını kompakt boyutları ve şık tasarımıyla birleştiren Jeep Renegade, yenilenen versiyonlarıyla şehir yaşamı ve macera dolu yolculuklar için kusursuz bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. 

Zengin iç donanım, teknoloji ve güvenlik öğeleri

Tüm versiyonlarda sunulan zengin donanım özellikleri Renegade e-Hybrid ile yapılan sürüşleri daha da keyifli hale getiriyor. Her iki donanım seviyesinde de 10.1 inç yeni dokunmatik multimedya ekranı ve 10.25 inç dijital gösterge paneli standart olarak yer alıyor. Kullanıcısına daha zengin bir multimedya ve teknoloji deneyimi sunan Renegade e-Hybrid, araçla ilgili tüm verilerin yeni dijital ekranda kolayca okunmasına olanak sağlıyor. Yeni multimedya ekranı, önceki sisteme göre çok daha hızlı ve sezgisel çalışarak eğlenceli ve kesintisiz bir deneyim sunuyor. Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özellikleriyle kullanıcılar akıllı telefonlarına da kolay ve hızlı bir şekilde eşleştirebiliyorlar. Renegade e-Hybrid’in kabin içinde ayrıca yeni A+C tipi USB girişleri de bulunuyor. Ayrıca Renegade e-Hybrid’in yeni direksiyonu, araca daha fazla şıklık ve fonksiyonellik katarken, Yeni Dijital Geri Görüş Kamerası da manevraları daha güvenli ve kolay hale getiriyor.

Limited donanım seviyesinde, 17 inç alaşım jantlar, Full LED Ön ve Arka Farlar, 

LED Ön Sis Farları, LED Uzun & Kısa Farlar ve LED Gündüz Farları ve Otomatik Uzun Farlar ile Ön Çarpışma Uyarı Sistemi yer alıyor. Summit donanım seviyesinde ise konfor donanımları tasarımsal özellikler daha da dikkat çekiyor. 18 inç alaşım jantlar, sunroof ve siyah tavan Renegade’in ikonik duruşunu tamamlıyor. Renegade Summit’in kabin içinde ısıtmalı deri ön koltuklar, 8 yöne ayarlanabilen elektrikli sürücü koltuğu ve ısıtmalı deri direksiyon yer alıyor. 

Jeep Renegade e-Hybrid, Colorado Kırmızısı, Beyaz, Siyah, Güneş Sarısı, Gölge Mavi ve Grafit Gri olmak üzere aracın tasarımını öne çıkaran renk seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Hibrit teknolojisiyle gelen çevreci performans ve verimlilik

Renegade e-Hybrid’in performansını yeni nesil 130 HP güç ve 240 NM torka sahip, 1,5 litrelik 4 silindirli turbo benzinli motor ile 48-Volt bataryaya sahip 15 kw’lık elektrik motorun sinerjisinden alıyor. e-Hybrid motor, sürüş koşullarına göre tam elektrikli, hibrit ve içten yanmalı motorlar arasında otomatik olarak geçiş yaparak en verimli sürüşün elde edilmesini sağlıyor. Jeep e-Hybrid, kalkış sırasında, düşük hızlarda, seyir halindeyken ve park manevraları sırasında tam elektrikli gücünü kullanıyor.

Hem frenleme hem de yavaşlama esnasında enerji kazanımı ile bataryayı şarj edecek şekilde geliştirilen Renegade e-Hybrid, performanstan ödün vermeyerek, maksimum sürüş konforu sunuyor. 

7 ileri çift kavramalı şanzımanıyla kusursuz sürüş deneyimi sunan Renegade e-Hybrid, 0-100 km/s hızlanmasını 9.7 saniyede tamamlıyor. 5.7 lt/100 km’ye varan düşük yakıt tüketimi ve 130 g/km’lik düşük CO2 emisyonu ile daha çevreci bir sürüş sağlıyor.

Jeep Renegade e-Hybrid, 1 milyon 849 bin 250 TL’den başlayan fiyatlar ve nisan ayı boyunca 12 ay vadeli yüzde 0.49 faizli 200 bin TL’lik kredi imkanı ile satışa sunuluyor.

ABONE OL
Renault Nisan