Dolar $
32.4
%-0.22 -0.07
Euro €
34.8
%0.18 0.06
Sterlin £
40.68
%0.14 0.05
Çeyrek Altın
3964.58
%-0.52 -20.57
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazar 05 Kasım 2023 12:07

KADINLARIN HAYALİNİ KURDUĞU SPOR STİLİ ŞİMDİ GERÇEK OLUYOR

İç giyim markası Penti, hazırladığı iş birlikleri ile moda dünyasında fark yaratmaya devam ediyor.

Kadınların Hayalini Kurduğu Spor Stili Şimdi Gerçek Oluyor

Kadınları en iyi anlayan markalardan olan Penti şimdi de sürdürülebilirliği odağına alarak zamansız tasarımlar yaratan Saúde ile bir araya gelerek Penti loves SAÚDE koleksiyonunu sunuyor.

Tasarımcı Gizem Kiracı’nın 2019 senesinde ilk olarak ‘zamansız stiller’ yaratan bir mayo markası olarak kurduğu ve sonrasında kişisel tarzlarını genellikle konforlu ve şık olarak tanımlayan kadınlardan ilham alarak hazırladığı spor giyim koleksiyonlarını sunan Saúde, Penti ile hazırladığı bu özel koleksiyonda kadınları, doğallığı ve sürdürülebilirliği odağına alıyor. 

 

Doğa dostu yaklaşımı, kumaş ve kalıp kalitesi ve konforlu tasarımlarıyla Penti loves Saúde, sadece spor kıyafet olmaktan sıyrılıp, kadınların günlük hayattaki stillerine etkileyici bir imza atıyor. Her bir parçanın kişiye özel hazırlanmış gibi ‘yatırım parçası’ olma özelliği taşıdığı koleksiyonda; crop üst, tayt, tulum, t-shirt, sweatshirt ve eşofman altları yer alıyor. 

 

Koleksiyonun yaratım sürecinin her aşamasında bilinçli adımlarla ilerleyen Penti ve Saúde; tasarımlarında tamamen geri dönüştürülmüş polyamid ve organik pamuk-modal karışımlı kumaş kullanırken, ürünlerin ötesinde somut adım atabilmek için kampanya iletişiminde karbon emisyonunu en aza indiren ve data süreçlerini azaltmak için temiz altyapılı reklam teknolojilerini tercih ediyor.

 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR