Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cuma 03 Kasım 2023 08:29

KASİAD YÖNETİMİ KASTAMONU'YA ÇIKARMA YAPTI

KASİAD (Kastamonulu Sanayici İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu; Kastamonu Valisi, Kastamonu Belediye Başkanı ve Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile bir araya gelerek 13-16 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek KASTEXPO Fuarı kapsamında bilgilendirmeler yapmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi…

KASİAD yönetimi Kastamonu'ya çıkarma yaptı

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Kastamonu Valisi Meftun Dallı ile bir araya gelen KASİAD Yönetimi, yapılacak çalışmalar hakkında Valiye bilgilendirmelerde bulundu. 

Kastamonu Valisi Meftun DALLI: “Kasiad ve Kastamonulu Sanayici İşadamları Vakfı yapılan bütün çalışmaları gerek Kastamonu Valiliği, Kastamonu il ve ilçe belediyeleri, gerekse Kastamonu’nun diğer mülki idari birimleri ile çok iyi bir koordinasyon ve uyum içinde istişare ile gerçekleştiriyor. Biz de ilimiz iş dünyasının yurtiçi ve yurtdışı işbirliklerinin arttırılması adına Valilik olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız” açıklamasında bulundu.

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu: “Kastamonu’nun Türk ekonomisindeki katkısı her geçen artıyor. Şehrimizin sanayi ve ticarette daha da güçlenmesi için yoğun mesai harcıyoruz. KASİAD tarafından düzenlenecek KASTEXPO Fuarı da işadamlarımız için çok güzel olanaklar sunuyor. Biz de bu çalışmalar kapsamında iş hacminin arttırılması adına elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

KASİAD ÜYELERİ 500 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

KASİAD Başkanı Ayhan ASLAN; “Kasiad üye firmaları 2021 yılı mali raporları ile 15 milyar dolarlık sermaye ve 500 binin üzerinde istihdam ile ülkemizin lokomotif lider sektör firmalarından oluşuyor. Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşları arasında 50’ye yakın firma da vakfın üyeleri arasında. Kastexpo Fuarını düzenlenme amacımız; firmaların, devam eden Afrika ve Ortadoğu yatırımlarına kapı aralaması ve yeni firmaların da  dış pazarda açılımı ve  daha fazla yatırım ve dışa açılmayı sağlamak. Kastexpo’nun bir diğer amaçlarından birisi de özellikle Kastamonu’daki yerel iş insanlarının da dış pazara açılmasında öncülük etmek” açıklamasında bulundu. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR