Dolar $
32.39
%0.05 0.01
Euro €
34.79
%0.14 0.04
Sterlin £
40.73
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
3914.19
%-0.08 -3.01
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Pazar 10 Eylül 2023 09:07

KELEBEK'TE BACK TO SCHOOL DÖNEMİ BAŞLADI

Kelebek Mobilya, çocuk ve genç odası takımlarını Kelebek Kids kategorisinde sevenleriyle buluşturuyor. Okula dönüş heyecanında her ihtiyaca karşılık veren Kelebek, yeni nesle uygun en tarz ürünlerini avantajlı fiyatlarla kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Kelebek'te Back to School dönemi başladı

Kelebek Mobilya’nın en son çıkan çocuk odası takımı Carpa, çocukların ruhuna hitap ediyor. 

Angelic, genç odalarının konseptini yepyeni bir yaklaşımla yeniden şekillendiriyor. Antik meşe ve beyazın uyumlu kombinasyonu herkesi etkilerken zarif ayak detayları ve estetik duruşunun yanı sıra geniş karyolasıyla da her yaş grubunun beğenisini kazanacak bir alan oluşturuyor. 

Country tarzının güzelliği, Angelic Dark Genç Odası ile buluşuyor. Geniş karyolası ve yatak başlığının kapitone detaylarıyla Angelic Dark Genç Odası, her yaş grubunu büyülüyor. 

Lime Genç Odası, gençlerin yaşam alanlarına hareket katarken, özelleştirilmiş işlevsel aksesuarlarıyla birleşerek, modanın nabzını tutuyor. Doğal görünümlü gövde kaplaması, odalara doğal bir çekicilik sunarken, çalışma masasında bulunan USB şarj ünitesi günlük hayatı kolaylaştırıyor. Kitaplık, çalışma masası ve komodin arkası panolardaki fonksiyonel depolama alanları sayesinde oda içinde geniş bir düzen sağlanıyor ve ekstra saklama seçenekleri sunuluyor. Lime Genç Odası, enerjik atmosferi, doğal zarafeti ve fonksiyonelliğiyle gençlerin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Milky Genç Odası Takımı, genç odalarında ferah bir atmosfer yaratıyor. Pastel pembe tonlarıyla bezenmiş bu koleksiyon, gençlerin odalarını modern ve rahatlatıcı bir hava ile donatıyor.

Mixage Genç Odası Takımı, gençlerin tarzını yansıtan dinamik tasarımıyla büyüleyici bir seçenek haline geliyor. 

Natural Çocuk Odası Takımı, doğal ve samimi görünümüyle çocuklar için hem keyifli hem de öğretici bir yaşam alanı sunuyor. 

Nigero koleksiyonu, gençliğin enerjisini her açıdan yansıtarak, doğal ve huzurlu bir yaşam alanı yaratmayı hedefliyor. 

Piena Genç Odası Takımı, ahşabın saf ve yalın güzelliğini yansıtarak, iç mekanlarda sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturuyor. 


ABONE OL