Dolar $
32.29
%0.04 0.01
Euro €
35.05
%-0.29 -0.1
Sterlin £
40.84
%-0.34 -0.13
Çeyrek Altın
4040.38
%0.41 16.16
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Turizm Pazar 05 Mayıs 2024 10:42

KEMPİNSKİ HOTEL BARBAROS BAY BODRUM YAZ SEZONUNA HAZIR

Yalıçiftlik koyunda, nefes kesici güzellikteki denizi, yalın ve modern mimarisi, yeşilin her tonuyla çevrelenmiş atmosferiyle Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, misafirlerine müzik, eğlence, canlı aktivitelerle dolu programların eşlik edeceği unutamayacakları bir tatil yaşatmaya başlıyor.

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum yaz sezonuna hazır

Bodrum, 2 Mayıs 2024 – Yalıçiftlik koyunda, nefes kesici güzellikteki denizi, yalın ve modern mimarisi, yeşilin her tonuyla çevrelenmiş atmosferiyle Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, misafirlerine müzik, eğlence, canlı aktivitelerle dolu programların eşlik edeceği unutamayacakları bir tatil yaşatmaya başlıyor. 

Otel, Gökova körfezinin uçsuz bucaksız maviliklerine bakan, el değmemiş özel koyunda, eğlence programları, çocuklara yönelik aktiviteleri, damaklarda iz bırakan yaratıcı lezzetleri, günün her anını enerji dolu geçirmek isteyenlere yönelik yoga ve fitness programları ile güzel bir yaz vadediyor. 

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Barbarossa Beach Restaurant’ın önündeki yemyeşil alanı, keyifli buluşma noktası olan chill out lounge gibi cezbedici alanlarında günün her saatine yayılan yoga, kardiyo, fonksiyonel training gibi birbirinden özel aktiviteleri, DJ müziği, yetişkinler tatilin tadını çıkarırken, çocuklara özel muhteşem içerikleriyle Kempi Kids Club’ıyla her misafiri için özenle düşünülmüş programlarıyla odak yaratıyor. 

Misafirlerine kendilerini keşfedecekleri rahatlatıcı bir atmosfer sunan Spa, Ege Denizi’nin göz alıcı manzarasına bakan muazzam atmosferinde, geleneksel ile modern spa ritüellerini bir araya getiren bakım ve masaj programlarıyla; beden, ruh ve zihin arasında bütünsel bir deneyim yaşatıyor. 

Kempinski Hotel Barbaros Bay, yaratıcı lezzetleri ile her damak zevkine uygun seçeneklere imza atıyor.   Ege mutfağının lezzetlerini sunan Barbarossa Beach Restaurant, Asya-Pasifik mutfağının egzotik lezzetlerini yaratıcı bir yorumla sunan Saigon Restaurant ve İtalyan mutfağının en güzel örneklerinin yer aldığı Mammadrau Restaurant geniş seçenekleriyle farklı beklentilere sahip konukların zevklerine hitap ediyor.

 

Minik misafirler ise Kempi Kids Club’da, tatillerini keyifli, eğlence ve eğitici aktivitelerle dolu dolu geçirmenin tadına varıyor. Güne saat 10.00’da sabah jimnastiği ile başlayacak olan küçük konuklar, müzik, dans, lego oyunları, resim, el işi ve sanat çalışmalarıyla akşam 21.00’e kadar unutamayacakları anlar yaşıyor.     

Otel aynı zamandaDigital butler hizmeti, tekneler için yachting servisi ve pek çok yeni mağazası ile ayrıcalıklı ve lüks konaklama deneyimini en üst seviyeye taşıyor. 

Bodrum’un Karaova bölgesinde bulunan Barbaros Çiftliğinin 70 yıldır ekilmeyen bereketli topraklarında yapılan doğal tarım uygulamalarından elde edilen malzemelerin menüde yer alması da beğeni kazanıyor. Kimyasal madde içermeyen bu ürünler, sağlıklı beslenme konusunda mutlu hissettiriyor. Arzu eden misafirlere çiftlik turlarına katılma ve bu hayatı deneyimleme, ürün toplama imkânı sunuluyor. 

ABONE OL