Dolar $
32.78
%1.44 0.46
Euro €
35.07
%0.43 0.15
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3956.98
%1.46 56.15
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Mobilya - Dekorasyon Çarşamba 22 Mayıs 2024 14:10

KÜTAHYA PORSELEN EN YENİ KOLEKSİYONLARINI SERGİLEDİ

Kütahya Porselen, 18-21 Mayıs'ta Chicago McCormick Place'de gerçekleşen National Restaurant Association Show 2024'te gastronomi sektörüne yönelik fonksiyonel, dayanıklı ve en yeni koleksiyonlarını sektör ile buluşturdu.

Kütahya Porselen en yeni koleksiyonlarını sergiledi

53 yılı aşkın tecrübesi ve yüksek üretim kapasitesi ile Türkiye’de yüzlerce satış noktasında ve dünyanın pek çok ülkesinde ürünlerini tüketicilerle buluşturan Kütahya Porselen, 18-21 Mayıs’ta Chicago’da gerçekleşen National Restaurant Association Show 2024’te yerini aldı. İşlevselliği çağdaş bir tasarım anlayışı ve estetik ile buluşturan birbirinden şık koleksiyonlara imzasını atan Kütahya Porselen, “Let’s Shape The Future Together” sloganıyla katıldığı fuarda katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

 

En Yeni Koleksiyonlarını Sergiledi

İhracat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kütahya Porselen; gastronomi sektöründe faaliyet gösteren uluslararası birçok markanın bir araya geldiği, sektörün önemli etkinliklerinden National Restaurant Association Show 2024’te en yeni koleksiyonlarını katılımcılarla buluşturdu.

 

Fuarda; Cozy, Lagom, Kratos koleksiyonlarının yanı sıra German Design Awards 2024’te Mutfak kategorisinde “Mükemmel Ürün Tasarımı” ödülünün sahibi olan Panio ve  Wellington koleksiyonlarını da sergileyen Kütahya Porselen, yeni nesil tasarım anlayışıyla ürettiği koleksiyonlarıyla katılımcılardan tam not aldı.

İşlevsellik ve Estetik Arasındaki Mükemmel Denge: Lagom

Adını İsveçlilerin dengeli yaşama sırrı olan Lagom’dan alan koleksiyon, dengeli sadeliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Lagom, altı farklı renk seçeneği ile kullanıcıların kendi tarzlarını yansıtacakları kombinasyonlar yapmasına da imkan sağlıyor.

Doğanın Özünün Sofralara Yansıması: Cozy

Amorf formu, girdabı andıran kıvrımlı tasarımı ile doğallığı sofralara taşıyan koleksiyon, Cozy Sand, Cozy Cashmere, Cozy Caramel, Cozy Navy olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile şeflerin özgün tabakları için benzersiz bir tuval sunuyor.

Farklı mutfaklara özel sunumlara imkan tanıyan Cozy, doğallığı samimiyet ile harmanlayarak sıcacık bir yemek deneyimi vadediyor.

Tasarım Gücünün bir Örneği: Kratos

 

Adını Yunan mitolojisinde dayanıklılığın ve gücün sembolü olan Kratos'tan alan koleksiyon, yeni nesil dijital baskı tekniğiyle üretilen, kendine özgü desenlere sahip göz alıcı parçalarla öne çıkıyor. Kratos Bone serisi ise minimal ve çağdaş tasarımıyla kullanıcılara unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Güral, fuara ilişkin değerlendirmesinde şunları ifade etti: "Kütahya Porselen olarak 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapıyoruz ve Amerika kıtasındaki ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz. National Restaurant Association Show, uluslararası arenada gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında faaliyet gösteren birçok markanın bir araya geldiği önemli bir etkinlik. Biz de bu önemli fuarda yerimiz alarak gastronomi sektörüne yönelik en yeni koleksiyonlarımızı sektör ile buluşturduk. Yenilikçi teknolojilerle geliştirdiğimiz koleksiyonlarımız, katılımcılardan yoğun ilgi gördü."

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR