SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Pazar 24 Mart 2024 19:00

MALATYA'DA "DEĞERLENDİRME VE KOORDİNASYON TOPLANTISI" GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Vali Okay Memiş, Malatya il müdürlüğünü ziyaret ederek bölgede devam eden iyileştirme faaliyetlerine dair "Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirdi.

Malatya'da "Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi

AFAD’dan yapılan açıklamada asrın felaketinden etkilenen illerin başında gelen Malatya’da yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

AFAD Başkanı Vali Okay Memiş’in Malatya il müdürlüğünü ziyaret ederek, bölgede devam eden iyileştirme faaliyetlerine dair “Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirdiği belirtilen açıklamada “Afetin 1. yılında Malatyalı afetzedelerimizi güçlü ve güvenli yuvalarına kavuşturmaya; Milletimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.” denildi.