Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cumartesi 18 Kasım 2023 16:45

MODAL ELYAFLARLA SICAK VE YUMUŞAK BİR KIŞ GELEN KUTUSUGELEN KUTUSU ETİKETİNE SAHİP TÜM İLETİLERİ ARA

TENCEL Modal elyafların hafif yapısı ve sıcak tuşesi kullanıcıları kışın kalın kıyafetlerden özgürleştirirken yumuşak dokusu, kış aylarının kıyafetlerde en çok tercih edilen kumaşı haline getiriyor.

Modal Elyaflarla Sıcak ve Yumuşak Bir Kış  Gelen KutusuGelen Kutusu etiketine sahip tüm iletileri ara

Sıcaklıklar düşüp kış soğuğu kendini hissettirmeye başladıkça konforu ve stili dengeleyen kıyafet arayışı zorunlu hale geliyor. Bu arayışta TENCEL markalı modal elyafla hazırlanan koleksiyonlar, bilinçli moda tutkunları için giderek daha popüler bir seçim olmaya başlıyor. Üstün yumuşak dokusu ve nem yönetimi özellikleriyle tanınan TENCEL Modal elyaf, soğuk aylarda işlevsellik ve zarafetin ideal karışımını arayanlar arasında hızla beğeni topluyor. 

 

Defalarca yıkamada bile canlı renkler 

Çevreye duyarlı “Eco Color” teknolojisiyle üretilen TENCEL Modal elyaflar, tekstilde uzun süreli renk koruma ve tasarım esnekliği sunuyor. Ayrıca elyafa üretim esnasında entegre edilen renk pigmentleri, uzun süreli renk canlılığını geleneksel olarak boyanmış elyaftan daha iyi koruyor. Bu kumaşlar defalarca yıkamadan sonra bile solmaya daha az eğilimli oluyor. Eco Color teknolojisiyle üretilen elyaflar, yaşam döngüleri boyunca yüksek çevre standartlarını karşılayan tekstil ürünlerine yönelik ürünlere verilen çevresel mükemmellik etiketi olan AB Ecolabel ile sertifikalandırılıyor. 

  

Kış aylarında hafif ve sıcak kıyafetler 

Mikro teknolojiyi kullanan TENCEL™ Modal elyaflar, kontrollü ve sertifikalı ağaç kaynaklarından elde edilen ekstra ince ve hafif selülozik elyaflardan oluşuyor. Bu sayede uzun süreli doğal konfor sunarak mükemmel yumuşaklık ve hafiflik hissi yaratıyor. TENCEL Modal elyaflardan üretilen kumaşların yumuşak yapısı onları kış aylarının en sevilen kumaşı haline getiriyor. Bunlara ek olarak etkili nem emilimi de sunarak kış aylarında kalın kıyafetlerin terletmesi riskinin önüne geçiyor. Bu özelliğiyle modal elyafların sıcak tuşesi, soğuk kış günlerinde vücut sıcaklığını korumak için mükemmel bir seçenek oluşturuyor.  


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR