Dolar $
32.27
%-0.03 -0.01
Euro €
34.97
%0.1 0.03
Sterlin £
40.74
%0.13 0.05
Çeyrek Altın
4005.38
%0.55 21.59
SON DAKİKA
GÜNDEM Cuma 01 Aralık 2023 17:24

MOON PLATFORM ÜRETİCİLERE ÇAĞRI YAPIYOR

Endüstri normlarının yeniden tanımlandığı yapay zekâ destekli yazılım programı; MOON Platform, mimarlık firmalarının ve üreticilerin yaşadığı eksiklikleri ortadan kaldırarak kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor.

Moon Platform üreticilere çağrı yapıyor

Paydaşlarına yaratıcılığın ve inovasyonun ışığında tasarım dünyasını dönüştürmeye adamış bir platform olan MOON; üreticiler, mimarlar, tedarikçiler ve tasarımcıları bir araya getirmeye devam ediyor. İngiltere merkezli olan ve Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan Moon Platform, üreticilere ürünlerini detaylı bir şekilde tanıtmak ve daha fazla görünürlük elde etmek için önemli bir fırsat sunuyor. 

Moon Platform üreticilere yönelik yenilikçi bir inisiyatif başlatıyor!

Mimarlara, tasarımcılara ve üreticilere yönelik inovatif bir uygulamayı tanıtarak yeni bir sektörün kapılarını açan Moon Platform; mimarlık ve inşaat süreçlerini daha verimli, şeffaf ve etkileşimli hale getirerek üreticilere global görünürlük kazandırıyor. İş birliğini güçlendirmek, tasarım süreçlerini hızlandırmak ve proje yönetimini optimize etmek amacıyla tasarlanan yapay zekâ destekli bir dijital platform olan Moon; proje paylaşımı, malzeme seçimi, bütçe planlaması ve iletişim süreçlerini entegre ederek, sektördeki paydaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Yakın zamanda kullanıma açılan https://moonon.uk/ web sitesi ile birbirinden farklı hizmet alanları sunan Moon Platform, üreticilere yönelik bir çağrı başlatıyor. Ürün kimlik kartlarını daha etkili bir şekilde toplamak, ürünleri globale tanıtmak ve platform üzerinden sergilemeleri için üreticilere bir fırsat sunan Moon; mimarlık ve inşaat sektöründeki uzmanların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek. 

Uygulama hakkında konuşan Moon Platform Kurucusu Sefer Doğan Özdoğan: 'Bizim hedefimiz, doğru üreticiler ile kütüphanemizi doldurmak. Ulusal ve uluslararasında örneği olmayan ve ilk kez Türkiye’de faaliyete başlayan Moon Platform, hedef piyasasına ulaşana kadar ücretsiz olacak.' açıklamasında bulundu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR