Dolar $
32.44
%-0.2 -0.06
Euro €
34.85
%-0.37 -0.13
Sterlin £
40.76
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
3934.91
%-0.1 -3.76
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazartesi 11 Eylül 2023 11:09

NDESİGN 40. YILINI YATIRIMLARLA KUTLUYOR

Türkiye'nin güçlü mobilya markalarından Ndesing, üretim ve perakende ayağını güçlendirici yatırımlarına devam ediyor. Türkiye genelinde 30'u mağaza olmak üzere 190 satış noktası bulunan yanı sıra 80 ülkeye ihracat yapan Ndesing, Samsun 1000 metrekarelik yeni showroom açtı. Ndesign Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, yılsonuna kadar İzmir, Sakarya, Ankara, Erzurum, Antalya, Konya, Gaziantep ve Mardin'e de yeni mağazalar açacaklarını bildirdi.

Ndesign 40. yılını yatırımlarla kutluyor

Evdeki şıklığı ve zarafeti Türkiye’nin her noktasına ulaştırmak için mağaza ve bayi ağını güçlendirici yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Ahmet Güleç, “Ndesign, 1983 yılında başladığı serüveninde bu sene 40. yılını kutluyor. Mağaza sayımız Samsun’daki yeni yatırım ile birlikte artmaya devam ediyor. Yaşımız kadar mağazamız olsun istiyoruz ve bu hedefle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mağazalarımız ve 160 satış noktamızla birlikte Türkiye’nin 67 ilinde varız. Aynı şekilde İnegöl ve Kastamonu’daki üretim tesislerimizi büyütüp güçlendirmeye yönelik planlamalarımız da bulunuyor. Tasarlayan, üreten, ihracat yapan, istihdam dostu bir marka olarak, bugün aldığımız her yatırım kararıyla önümüzdeki 40 yılımızı şekillendiriyoruz. Yurt içinde ve yurt dışındaki evlere, şıklığı ve zarafeti taşıyan marka olmak gibi çok büyük bir hedefimiz var. Bu motivasyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

1994 yılından bu yanadır ihracat yaptıklarını ve Ndesing’ın kaliteli ve özgün mobilya tasarımlarını dünyanın 80 farklı ülkesine ulaştırdıklarını da sözlerine ekleyen Ahmet Güleç, ana pazarlarını ABD, Avustralya, BAE, Fas, Fildişi Sahilleri, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsrail, İsveç, İzlanda, İspanya, Kanada, Kazakistan, Mısır, Rusya, Suudi Arabistan ve Yunanistan olarak açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Ndesing Samsun mağazası 1000 metrekarelik bir alana sahip olup, yaşam, yemek ve yatak odası gruplarındaki özgün ve kaliteli ürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor.

ABONE OL