Dolar $
32.27
%-0.01 -0
Euro €
35.06
%-0.3 -0.1
Sterlin £
40.86
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
4022.63
%-0.03 -1.38
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | SAĞLIK Perşembe 02 Mayıs 2024 08:56

OLD SPİCE'IN EN YENİ SERİSİ ROCKSTAR ARTIK TÜRKİYE'DE!

Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice'ın en yeni serisi Rockstar ile kötü kokulara elveda, kalıcı ferahlığa merhaba! Old Spice en yeni serisi Rockstar ile sıcak bahar günlerinde parfüm kalitesindeki kokusuyla 48* saat boyunca ferahlık sağlıyor.

Old Spice'ın En Yeni Serisi Rockstar Artık Türkiye'de!

Bahar aylarının değişken havaları, mevsim geçişleri, günlük koşuşturmacalar ve yaz aylarından önce kapımızı çalan bunaltıcı sıcaklar, ekstra terleme ve beraberinde ter kokusuna sebep olabiliyor. Old Spice’ın yeni serisi Rockstar enerji veren notalardan oluşan parfüm kalitesindeki kokusu ile bu sorunu ortadan kaldırarak 48 saat* boyunca ferah kalmanızı sağlıyor.

Old Spice Rockstar Serisi ile Parfüm Kalitesinde 48 Saat* Süren Ferahlık!

Old Spice Rockstar 400ml Duş Jelleri, güçlü performansları ve parfüm kalitesinde kalıcı kokuları ile güne tepeden tırnağa ferahlığın keyfini çıkardığınız bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Old Spice Rockstar Stick Deodorant kötü koku ile mücadele eden teknolojisi ve parfüm kalitesindeki kalıcı kokusu ile erkeklerin ferahlığı sonuna kadar hissedecekleri kişisel bakım rutinlerine ortak oluyor. Old Spice Rockstar Sprey Deodorant ise gün içinde ferahlık takviyesine ihtiyaç duyduğunuz her an yardımınıza koşarak gününüz ne kadar yorucu geçerse geçsin enerji veren notaları ile tam istediğiniz gibi ferah kalmanıza yardımcı oluyor.

Old Spice’ın geniş koku portföyüne yeni eklenen Rockstar ürün ailesinde yer alan Rockstar Duş Jeli, Stick Deodorant ve Sprey Deodorantlar canlı bergamot ve gevrek elmanın odunsu notalarla birleştiği turunçgil kokusu ile ferahlık dünyasını sarsmanızı sağlayacak. 

 

Old Spice Rockstar Duş Jeli 400 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**:  331.50

Old Spice Rockstar Stick Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**:  243.90

Old Spice Rockstar Sprey Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**:  243.90

 

* Günlük duş jeli ve deodorant kullanımı ile

** Fıyatlandırma, promosyon aktiviteleri uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR