Dolar $
32.4
%0.06 0.02
Euro €
34.79
%0.14 0.05
Sterlin £
40.67
%-0.14 -0.06
Çeyrek Altın
3923.79
%0.17 6.47
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 07 Ekim 2023 10:18

PATİLİ DOSTLARA ÖZEL KOLTUK TAKIMLARI

Kelebek Mobilya, evcil hayvan sahiplerine kolaylık sağlayan pati dostu mobilya koleksiyonuyla ön plana çıkıyor. Global tasarım vizyonuyla patili dostlara uygun dayanıklı ve yıpranmayan yeni kumaşları sayesinde müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Patili dostlara özel koltuk takımları

Kolay bakımı ve temizlik fırsatıyla da tercih edilen koleksiyon, patili dostların getirdiği olası kir ve tüy sorunlarıyla da başa çıkıyor. Kelebek Mobilya’nın pati dostu tasarımları, evcil hayvanlara rahatlıkla mobilyalar üzerinde vakit geçirebilme fırsatını sunuyor.

Pati dostu koltuk takımı

Yeni nesil kumaş teknolojisiyle hazırlanan Laris Koltuk Takımı’nda evcil hayvanların tüy ve kirleri kolaylıkla temizlenebiliyor. Sakinliğin buluşma noktası Laris, dekoratif dikiş detaylarıyla da göze çarpıyor. Kahve krem renk detayları dikkat çeken ürün, ev dekorasyonuna şık detaylar kazandırırken, evcil dostlara da konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Ergonomik dizaynıyla Lugano Köşe Takımı

Zarif çizgileriyle yaşam alanlarını güzelleştiren Lugano Köşe Takımı, modüler yapısı ve özgün kumaş seçenekleriyle patili dostlara huzurlu bir konfor alanı sağlıyor. Spor ve lüks tarzıyla her eve ayrı hava katan Lugano, geniş oturma alanıyla da patili dostlarla daha fazla vakit geçirebilecek bir alan kazandırıyor.  Uzun ömürlü oturma süngeri sayesinde ise uzun saatler boyunca kesintisiz rahatlık imkanı sunuyor. 

Novardy koltuk takımı

İnce dokunuşlarla hazırlanan Novardy Koltuk Takımı, özel mekanizmasıyla yaşam alanlarını hem güzelleştiriyor hem de patili dostlara uygun yapısıyla ön plana çıkıyor. Minimal detaylarıyla sakinleştirici bir hava katan Novardy, koyu renk tonlarıyla hayvanseverlerin tercihi olmaya hazırlanıyor. Kolay temizlenebilen kumaşıyla patili dostlara kolaylık sağlayan Novardy, organik ve kavisli kıvrımlarıyla da estetik bir şıklık sunuyor.

Viena koltuk takımı

Ceviz renk yüzeyiyle evlere sıcak bir duruş yakalayan Viena Koltuk Takımı, pati dostu kumaşıyla evcil hayvanı sahiplerine kolaylık sağlıyor. “Patilere Özgürlük” mottosuyla tasarlanan Vieana, Kalite ve dayanıklı yapısıyla hayvanseverlerin vazgeçilmez tercihi oluyor. Kolay temizlenebilen Viena Koltuk Takımı, hem şıklığıyla hem de pratikliğiyle yaşam alanlarına sade ve şık bir atmosfer katıyor.


ABONE OL