Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Savunma Pazar 23 Temmuz 2023 10:50

PAVO GROUP IDEF'23'TE

20 yılı aşkın süredir sektörel uzmanlıkları ve inovasyon odaklı çözümleriyle dünyayı daha güvenli ve sürdürülebilir hale getirmeyi hedefleyen Pavo Group, Türkiye'nin en büyük savunma sanayi fuarı IDEF'23'te yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. İlham verici vizyonu ve müşteri odaklı hizmetleriyle alanında lider konumda bulunan Grup, 25-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda özellikle savunma sanayi ve kritik haberleşme altyapıları alanlarında sunduğu etkili çözümlerini lanse edecek.

Pavo Group IDEF'23'te

Dünyayı daha güvenli, değerli ve sürdürülebilir hale getirme ilkesini benimseyen Pavo Group, müşteri odaklı benzersiz çözümler geliştirmeyi sürdürüyor. Bu yıl sektördeki 20. yılını kutlayan Pavo Group, Türkiye’nin en büyük savunma sanayi fuarı IDEF’23’te yeni ürünlerini lanse ederek geleceğe yön vermeye hazırlanıyor.

Savunma Sanayindeki Gücümüzü Tüm Dünyaya Gösterdik

Güvenli iletişimden taktik ve stratejik istihbarata, veri analitiğinden savunma sistemlerine, insansız sistemlerden havacılık çözümlerine kadar geniş bir uzmanlık alanına sahip olan bu kapsamda veri ve operasyon merkezleri, siber güvenlik, kriptografi, enerji ve ağ çözümlerine dair derinlemesine bilgi birikimiyle sektörde fark yaratan Pavo Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alper Özbilen, “Son yıllarda Türk Savunma Sanayi, muharebe sahasında paradigmaları değiştiren ürün ve çözümleriyle, sektördeki konseptleri belirleyen, yön verici bir güç odağı haline gelmiştir. Uzun yıllardır, ihracat izin belgeleri gibi resmi ve gayri resmi zorluklara maruz bırakılan Türk Savunma Sanayi, IDEF’23 ile tüm zorluklar karşısında deneyimlediği büyük başarısını bir kez daha kanıtlamayı bekliyor. Pavo Group olarak, öncü çalışmalar gerçekleştirerek tüm bu başarılara katkı sağlayan unsurlardan biri olmaktan ve bu başarı doğrultusunda IDEF’23‘te yer alacak olmaktan gurur duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu. 

Özbilen, “Pavo Group, savunma, havacılık, haberleşme ve bilgi güvenliği gibi kritik alanlarda değer sunmaya; küresel pazar için öncü teknolojiler geliştirmeye; ulusal güvenliği ve küresel huzur ve barışı güçlendiren aktörlerden biri olmaya devam edecek. Tüm IDEF’23 katılımcılarını vizyonumuzu paylaşmak ve yetkinliklerimizi sunmak için Salon 12’deki 1245 numaralı standa bekliyoruz.” dedi. 

Özbilen uluslararası organizasyonların Pavo Group’a gösterdiği ilgiyi vurgularken, “dünyanın birçok yerinden önemli organizasyonlarla IDEF’23‘te iş birliği protokolleri imzalayacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” ifadesini kullandı. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR